Seyrantepe'de hasret sona eriyor

Seyrantepe'de hasret sona eriyor
Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, 99 gün sonra Türk Telekom Stadı’nda maça çıkıyor. Aslan, Göztepe karşısında müthiş seyircisiyle gövde gösterisine hazırlanıyor.

Süper Lig'in açılış maçını Ankaragücü'ne karşı deplasmanda yapan ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, 99 gün sonra yuvasına dönüyor. Türk Telekom Stadı'ndaki son maçını 12 Mayıs 2018'de Yeni Malatya'ya karşı oynayan G.Saray, o müsabakayı 2-0 kazanmıştı. Geçen sezon evinde oynadığı 17 maçın 16'sını kazanıp, 1 beraberlik alarak şampiyonluğa koşan Cimbom, bıraktığı yerden devam etmek istiyor. İç sahada yenilmezlik serisi 19 maç olan G.Saray, pazar günü saat 21.45'te oynanacak Göztepe maçını iple çekiyor. Taraftarların hasretle beklediği sarı-kırmızılı takım, ikinci haftayı da galibiyetle kapatarak, iyi başlangıcı sürdürmeyi hedefliyor. Bu karşılaşmada, tribünlerde geçen sezon olduğu gibi teknik direktör Fatih Terim'e büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

GELMEYEN DEVRETSİN!
Kombine kartlarıyla beraber Göztepe maçında 40 bin bilet satışı yapan Galatasaray'da hedef kapalı gişe. Sarı-kırmızılı yöneticiler, kombinesi olup da maça gelemeyecek taraftarların biletlerini devretmesini istiyor. İdareciler, satışta bulunan biletlerin satılmasını da dört gözle bekliyor.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.