Sezon başı Beşiktaş'a gelen yıldız futbolcunun ayrılması gündemde!

Sezon başı Beşiktaş'a gelen yıldız futbolcunun ayrılması gündemde!
Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızlara rağmen beklentileri karşılayamayan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşanıyor. Siyah beyazlılarda yaz aylarında imza atan bir futbolcunun ayrılması gündeme geldi. İşte detaylar..

Bu sezon oldukça iddialı bir kadro oluşturan ancak istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta transferi gerçekleşen maliyetli yıldızlar adeta başa dert oldu. Formsuzluklarının yanı sıra sakatlıkları ve farklı nedenlerle sahalardan uzak kalmaları taraftara da isyan bayrağı çektirmişti. O isimlerden biri de Rebic. Hırvat oyuncunun takımdan ayrılması gündeme geldi.

Sakatlık dosyası kabarıktı

Milan'da forma giydiği döneminin yanı sıra kariyerinin büyük bir bölümünde yaşadığı sakatlıklarla dikkat çeken Ante Rebic 112 karşılaşmada forma giyemedi. Ayrıca son dönemdeki form düşüklüğü de soru işaretlerini beraberinde getirmişti. Ancak bu sözleşmeye imza atan yönetim, adeta kucağına bomba yerleştirdi. Deneyimli futbolcu halen hazır duruma gelemedi.

1 kez ilk 11 oynadı

Şenol Günel döneminde transfer edilen Ante Rebic sadece Trabzonspor maçında ilk 11 oynadı. O karşılaşmada da gösteremediği performans sonrası ikinci yarıya çıkamadı. Toplamda 205 dakika sahada kaldı. Bunun 7 dakikası Burak Yılmaz dönemindeydi. Deneyimli teknik adam verim alamadığı öğrencisinin biletini çalıştığı sürede kesmişti.

Burak Yılmaz antrenmandan gönderdi

İlk kez teknik direktör yardımcılığı deneyimi yaşadığı Beşiktaş'ta 1 numara olarak kenar yönetimine geçen Burak Yılmaz da 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek için tercihte bulunmadı. İstanbulspor karşılaşmasında sakat olmamasına rağmen süre vermedi. Galatasaray karşısında ise 8 dakika oynattı. Gaziantep FK mücadelesinde Ghezzal'ın sakatlığı sonrası kendisini tercih etmedi ve Arda Kılıç'ı oyuna aldı.

Takımdan ayrılabilir

Ante Rebic'in yaşanan bu süreç sonrasında takımdan ayrılması gündeme geldi. Hem Hırvat oyuncu hem de Beşiktaş yönetimi oldukça hevesli. Yeni bir yönetim gelirse düşüncenin değişmesi beklenmiyor. Ancak yüksek maaş sebebiyle nasıl bir orta yolun bulunacağı yönünde soru işaretleri var.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.