Silivrispor'un hedefi Alibeyköyspor

Silivrispor'un hedefi Alibeyköyspor
Batman Petrolspor'u 1-0 yenerek hem sezonun ilk galibiyetini alan hem de büyük moral bulan Silivrispor Türkiye Kupası'ndaki ilk maçına yarın çıkıyor. Kırmızı mavililer saat 15.30'da ağırlayacağı Alibeyköyspor'u mağlup ederek galibiyet serisinin ilk adımını atmak ve üst tura yükselmek amacında.

Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde yarın Alibeyköyspor ile karşılaşacak olan Silivrispor'da hazırlıklar tamamlandı. Tüm hesapların galibiyet üzerine yapıldığı Silivri temsilcisinde oyuncular, teknik kadro ve yönetim alınacak sonuçla birlikte ilçe halkının desteğini daha da fazla hissedecekleri görüşünde birleşti.

Evinde üstün
Silivrispor ile Alibeyköyspor daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünü Alibeyköyspor, 2'sini Silivrispor kazandı. 1 karşılaşma da berabere bitti. Silivri'de oynanan maçlarda ise Silivrispor'un rakibine karşı 2-1 üstünlüğü bulunuyor.

Duru centilmenlik diledi
Karşılaşma öncesi gazetemize konuşan Silivrispor Başkanı Akgün Duru ligde aldıkları galibiyetin kupa için moral olduğunu belirterek; 'Türkiye Kupası serüvenimize yarın oynayacağımzı Alibeyköyspor maçı ile başlıyoruz. Öncelikle centilmenlik içerisinde bir mücadele olmasını diliyorum. Batman Petrolspor maçında elde ettiğimiz 3 puan herkesi sevindirdi. Teknik heyet ve oyuncularımızın motivasyonunu üst seviyeye çıkardı. Cumartesi günü bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın yarın da desteğini hissetmemiz bizi bir adım öne geçirecektir. İnşaallah kazanan biz oluruz ve üst tura yükseliriz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.