Sivasspor Antalyaspor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos

Sivasspor Antalyaspor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de 3'üncü hafta maçları devam ediyor. Günün en çekişmeli karşılaşmalarından biri Sivas'ta oynanacak. Sivasspor'un konuğu Antalyaspor olacak. Sivasspor Antalyaspor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos alternatifleri haberimizde.

Türkiye'nin en üst lig organizasyonu Trendyol Süper Lig'de yeni hafta dün başladı. Bugün de devam ediyor. Birbirinden iddialı ekiplerin mücadelesine sahne olan haftada ertelenen karşılaşmaların ardından oynanacak müsabakalar nefes kesecek. Akşamın son adreslerinden biri de Sivas'ta oynanacak. Oynadığı 2 maçtan 4 puan çıkaran Sivasspor evinde Nuri Şahin ile henüz galibiyetle tanışamayan Antalyaspor'u ağırlıyor. İki kırmızı beyazlı ekibin çetin mücadelesine sahne olacak müsabakayı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi edinmek ve heyecan yaşamak amacında. Sivasspor Antalyaspor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Sivasspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak Sivasspor Antalyaspor maçı saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca TOD TV ve beinconnect.com.tr'den de izleyebilirsiniz.

Sivasspor Antalyaspor maçı öncesi OPTA verileri

  • arasında üst üste iki kez mağlup edebildi.
  • Sivasspor'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 2-0 kazanan Antalyaspor (Ekim 2022), en üst lig tarihinde bu deplasmanda üst üste iki galibiyet alamadı.
  • Sezonun ilk iki maçından 4 puan çıkaran Sivasspor (1G 1B) burada Antalyaspor'u yenerse, Süper Lig tarihinde ilk üç haftasını en yüksek puanla geçtiği sezonu tekrarlamış olacak (2008/09).
  • Deplasmanda çıktığı son üç Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Antalyaspor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Aralık 2021-Ocak 2022 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yaşadı.
  • Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Sivasspor (2G 2B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Kasım-Aralık 2021 arasında yakaladı (4G 1B).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.