Sivasspor Konyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Sivasspor Konyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmaları Sivas'ta devam ediyor. Günün kritik maçında Sivasspor Konyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Sivasspor Konyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dün Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği karşılaşma ile başlayan 11. haftada bugün birbirinden çekişmeli maçlar oynanıyor. Onlardan biri de Sivas'ta Sivasspor ile Konyaspor'un mücadelesine sahne olacak. Zirve mücadelesi veren kırmızı beyazlılar son galibiyetini ekim ayının başında alan ve Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a yenilerek büyük şok yaşayıp turnuvadan elenen yeşil beyazlıları ağırlayacak. Sivasspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Sivasspor Konyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.
 


 

Sivasspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17.30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Sivasspor Konyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Sivasspor Konyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Sivasspor Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig tarihinde Konyaspor'u konuk ettiği ilk iki maçı kazanamayan Sivasspor (1B 1M), daha sonraki sekiz karşılaşmada rakibine mağlup olmadı (5G 3B).
Sivasspor deplasmanında çıktığı son sekiz Süper Lig maçının yedisinde gol atamayan Konyaspor (toplam 1 gol), Şubat 2007'den bu yana rakibini dış sahada yenemiyor (3B 5M).
Bu sezon Süper Lig'de ilk kez üst üste iki maç kazanan Sivasspor, 2019 senesinde henüz üç maçlık galibiyet serisi yakalayamadı.
Süper Lig'de çıktığı son üç deplasman maçının ikisini kaybeden Konyaspor (1G), daha önceki 11 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (3G 6B).
Sivasspor ile Konyaspor arasında oynanan son iki Süper Lig maçı berabere biterken; lig tarihinde bu rekabette henüz üst üste üç beraberlik çıkmadı.
Süper Lig'in ilk 10 haftasında henüz kafa golü yemeyen üç takımdan biri Konyaspor (Beşiktaş ve Trabzonspor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de geriye düştüğü maçlarda en fazla puan toplayan takım Sivasspor (7 puan - 2G 1B 2M).
Süper Lig'de şu ana kadar en az faul yapan takım Konyaspor (97). İlk 10 haftada Sivasspor'dan (159) daha fazla faul yapan tek takım ise Kayserispor (161).
Süper Lig'de bu sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda en fazla gol atan oyuncu Arouna Kone (3).
Rıza Çalımbay ile deplasmanda karşılaştığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Aykut Kocaman (2B 3M), rakibini dış sahada en son Mayıs 2011'de mağlup etti (Sivasspor 3-4 Fenerbahçe).

 

Sivasspor Konyaspor muhtemel kadrolar

Sivasspor: Samassa - Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Emre, Hakan, Traore (Fatih), Erdoğan (Fernando), Mert Hakan, Yatabare

Konyaspor: Serkan Kırıntılı - Skubic, Ali Turan, Anicic, Alper Uludağ, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Shengelia, Miya 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.