Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle - 3 Nisan 2021 Cumartesi

Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle - 3 Nisan 2021 Cumartesi
Süper Lig'in 32. haftası bugün başlıyor. Öğlen oynanacak maçların ardından sahaya çıkacak olan Trabzonspor, Sivasspor'un konuğu. Bordo mavililer kırmızı beyazlılar karşısında elde edeceği galibiyetle birlikte üst sıralara yükselme mücadelesini devam ettirmek ve umudunu korumak istiyor. Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok ilgi gösterdiği spor dallarından biri olan futbolda Süper Lig heyecanı sürüyor. Milli aranın ardından takımlar artık lige odaklandı ve son haftalar nefes kesecek. Bazı kulüpler şampiyonluk mücadelesi verecek. Kimileri Avrupa kupalarına katılma adına çana gösterecek. Küme düşme hattında da kıyasıya rekabet var. Günün en kritik mücadelelerinden biri olan Sivasspor - Trabzonspor müsabakası da ilgiyle izlenecek. İki takım taraftarlarının yanısıra futbol severler ekran karşısına kilitlenecek. Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan 32. haftada Sivasspor Trabzonspor maçı saat 16.00'da beIN SPORTS1'den canlı yayınlanacak.


 

Sivasspor Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor'u konuk ettiği son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan (2B 3M) ve bu galibiyeti geçen sezon alan Sivasspor (2-1), rakibini Nisan 2009'dan bu yana evinde üst üste iki kere mağlup edemiyor.
Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, en son 2008/09 sezonunda oynanan iki maçta da rakibini mağlup edememişti (1B 1M).
Süper Lig'de sekiz maçtır kaybetmeyen (4G 4B) ve son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Sivasspor, bu sezon ilk kez üst üste üç maç kazanmak için sahaya çıkıyor.
Deplasmanda 12 maçtır yenilmeyen ve ligde devam eden en uzun serinin sahibi olan Trabzonspor (8G 4B), bu karşılaşmaların altısında kalesini gole kapattı ve hiçbirinde 2+ gol yemedi.
Bu sezon Süper Lig'de kalesine maç başına 3.6 şut gelen Sivasspor, 2014/15 sonrası dönem itibarıyla rakiplerini en düşük sayıda tuttuğu sezonu geçiriyor.
Mustapha Yatabare, Sivasspor formasıyla Trabzonspor'a karşı sahaya çıktığı üç Süper Lig maçında da gol katkısı yaptı (1 gol & 2 asist).
Devre arasında Sivasspor'a geldikten sonra üç gol atan Tyler Boyd (8 maç), Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 Süper Lig maçında bulduğu gol sayısını (2) geride bıraktı.
Sivasspor'a rakip olduğu üç Süper Lig maçında golle tanışamayan Anastasios Bakasetas'ın, Türkiye kariyerinde dört kez karşılaşıp filelerini havalandıramadığı sadece iki takım var (Fenerbahçe ve Başakşehir).
Abdullah Avcı'ya rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Rıza Çalımbay (2G 1B), daha önceki altı karşılaşmada galip gelememişti (2B 4M).
Trabzonspor ile karşılaştığı son dokuz Süper Lig maçından üst üste iki kere aynı sonuçla ayrılmayan Rıza Çalımbay (3G 2B 4M), sezonun ilk yarısında oynadığı karşılaşmadan 1 puan çıkarmıştı.


Sivasspor Trabzonspor maçı muhtemel kadroları

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner, Camara, Uğur, Cofie, Hakan, Fajr, Boyd, Gradel, Yatabare

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yusuf Sarı, Yunus Mallı, Bakasetas (Flavio), Nwakaeme, Ekuban


 

Fırtına'da 6 eksik var

Bordo-Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki son idmanın ardından Sivas’ın yolunu tuttu. Maç kafilesinde sakatlıkları olan Berat Özdemir, Afobe ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin yanı sıra, kart cezalısı Djaniny yer almadı. Uzun süredir takımdan ayrı olan Trondsen ile Abdülkadir Ömür de Sivas’a götürülmedi.


Nwakaeme'den beklenti büyük

Milli arada Nijerya'ya gidip ailesini gören ve Trabzon’a oldukça moralli dönen Anthony Nwakaeme, zorlu Sivas deplasmanında Abdullah Avcı’nın en büyük kozu olacak. 31 yaşındaki yıldız, hafta boyunca antrenmanlarda gösterdiği performansla yüzleri güldürürken, bugün gol hasretini bitirmek istiyor. Ligde en son 8 Şubat’ta oynanan Yeni Malatyaspor mücadelesinde fileleri havalandıran Nwakame, 6 maçtır suskun. Başarılı kanat oyuncusu, Sivas ağlarını sarsıp geri dönüş yapmayı hedefliyor. Fırtına’nın hocası, Nwakaeme’nin yanı sıra son Ankaragücü maçında 2 gol atan Ekuban’a da çok güveniyor. Ganalı yıldız, cezalı Djaniny ve sakat Afobe’nin yokluğunda bugün sağ kanatta değil ileri uçta forma giyecek.


Üç isim sınırda

Sivasspor maçından 3 gün sonra Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Fırtına, ardından da Rizespor’la karşılaşacak. Karadeniz ekibinde Bakasetas, Abdulkadir Parmak ve Edgar kart sınırında bulunuyor. Bu 3 futbolcu, bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.


Rıza Çalımbay üstün

Abdullah Avcı ile Rıza Çalımbay’ın takımları, ligde 19. kez karşılaşacak. Geride kalan 18 maçta Çalımbay’ın galibiyetlerde 6’ya 5 üstünlüğü bulunuyor. 7 mücadele ise berabere bitti. Abdullah Avcı, Çalımbay’a rakip olduğu son 3 maçı kazanamazken, sadece 1 puan alabildi.


Trabzonspor önde

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, Sivas’ta yapacakları maçla Süper Lig’de 30. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 29 maçta Trabzonspor’un 14, Sivasspor’un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor’un 43 golüne, Sivasspor 32 golle yanıt verdi.


Sivas’ta zorlanıyor

Sivas’ta oynanan maçlarda ise ev sahibi takım üstünlük kurdu. Trabzonspor, Sivasspor karşısında deplasmanda oynadığı maçlarda zorlanırken 14 maçın 5’inden galibiyetle, 3’ünden beraberlikle ayrıldı, 6 kez de kaybetti. Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.