Sparta Prag - Trabzonspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? TRT veya beIN SPORTS maçı satın aldı mı

Sparta Prag - Trabzonspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? TRT veya beIN SPORTS maçı satın aldı mı
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynayacağı Sparta Prag mücadelesini Türkiye'den herhangi bir kanalın satın almaması şaşkınlık yaratmıştı. Bordo mavililer de yaptıkları paylaşımlarla TRT'ye tepki göstermişti. Ve maç günü geldi. Peki Sparta Prag - Trabzonspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak ya da yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Trabzonspor bu akşam Çekya ekibi Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yıllar sonra Avrupa arenasında boy gösterecek olan Fırtına'nın taraftarları maçın herhangi bir medya kuruluşu tarafından satın alınmaması karşısında büyük bir şok yaşadı. TRT başta olmak üzere karşılaşmayı yayınlayaması için tepki gösteren bordo mavililer bugün mücadeleyi nereden izleyeceklerini merak ediyor.

beINSPORTS yayın akışı - 8 Ağustos Perşembe
Trabzonspor'un Çek temsilcisi Sparta Prag ile 19.00'da başlayacak olan zorlu maçı için beIN SPORTS kanallarında herhangi bir değişiklik bulunmuyor.  Karşılaşma esnasında beIN SPORTS 1 Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçı tekrarı, beIN SPORTS Haber La Liga Zap programını ve beIN SPORTS 3 de ATP Masters'ı yayınlayacak.

TRT Spor yayın akışı 8 Ağustos Perşembe
Devletin kanalı olması sebebiyle eleştirilerin ve tepkilerin hedefi haline gelen TRT'nin yayın akışında bir farklılık yok. Maç saatinde TRT 1'de Doğrusu Ne? yayınlanırken TRT Spor'da da Basın Merkezi programı ekranlara gelecek.

Güncelleme: Karşılaşmanın yayın haklarını TRT aldı. Trabzonsporlular ve futbol severler karşılaşmayı TRT Spor'dan izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.