Stefano Denswil İstanbulspor maçlarını sevdi

Stefano Denswil İstanbulspor maçlarını sevdi
Süper Lig'in 19'uncu haftasında evinde ağırladığı İstanbulspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla geçen Trabzonspor'da gollerin biri Stefano Denswil'in asisti sonrasında geldi. Hollandalı futbolcu bu sezonki iki gol katkısını da sarı siyahlılara karşı vermiş oldu.

Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan ancak performansıyla tartışmaların hedefinde olan Stefano Denswil, İstanbulspor maçında Vitor Hugo'nun yokluğunu iyi değerlendirdi. Hollandalı stoper, Brezilyalı mevkidaşının yerinde maça başladı ve karşılaşmayı 1 asistle tamamlamayı başardı. Ayrıca maç genelindeki performansı da takdir topladı.


 

İki skor katkısı da İstanbulspor'a karşı

Bu sezon oynadığı maçlarda 1 gol ve 1 asistlik istatistik elde eden Stefano Denswil, iki katkıyı da İstanbulspor karşısında gerçekleştirdi. Sezonun ilk yarısında 2-0 biten karşılaşmada takımının ikinci golünü atan yıldız futbolcu, pazar günü oynanan mücadelede de Bakasetas'ın ceza sahasına yaptığı ortada topu Yusuf Yazıcı'nın önüne indirerek asist yaptı. Bordo mavililer böylelikle rakibi karşısında kilidi açan skoru yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.