Subaşı'ndan Düşmez'e plaket

Subaşı'ndan Düşmez'e plaket
İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI ve sanatçı Şebnem Ceyhan'ın hazırlayıp sunduğu Spor Sanat Panorama Programı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'e makamında ziyaret ederek yaptığı çalışmalar ve katkılardan dolayı plaket verdi.

Başkan Özgür Subaşı; “Ali Düşmez başkanımızın İstanbul amatör spor kulüpleri ve Türkiye Amatör Spor Kulübleri Konfederasyon Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ortada. Türk futboluna ve amatör spor kulübü camialarına elinden geldiğince hizmet eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Sayın başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Özgür Subaşı da Başkan Ali Düşmez'den tarafından 2013-2014 futbol sezonunda Türkiye'nin En genç spor kulübü başkanı plaketini aldı.



Ali Düşmez de Özgür Subaşı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "2019-2020 Futbol sezonunda sahada mücadele eden tüm takımlarımıza oynayacagı müsabakalarında Fair Play ve centilmence geçmesini temeni ederim. Ayrıca Spor Sanat Panorama Programını hazırlayan ve sunan, amatör kulüpleri ekranlara taşıyan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.