Taha Altıkardeş Kasımpaşa maçında oynayacak mı?

Taha Altıkardeş Kasımpaşa maçında oynayacak mı?
Süper Lig'de son olarak ezeli rakibi Galatasaray'ı İstanbul'da yenerek puanını 54'e yükselten Trabzonspor'da yeni hedef Kasımpaşa maçı. Lider konumunu alacağı 3 puanla perçinlemek isteyen bordo mavililerde stoper tandeminin nasıl kurulacağı merak konusu ve gündemdeki ilk isim Bursaspor'dan transfer edilen Taha Altıkardeş oldu. Peki, Taha Altıkardeş Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Ocak ayı transfer dönemini yaptığı takviyelerle bomba gibi sürdüren Trabzonspor'da son güne kadar bu sıcaklığın yaşanması bekleniyor. Rakiplerinin aksine oldukça önemli isimleri kadrosuna katan ve geleceğe yönelik 4 oyuncuyu da renklerine bağlayan Fırtına'da Kasımpaşa maçı iple çekiliyor. Verilen ara ile birlikte oluşan uzun hazırlık dönemine Taha Altıkardeş, Batuhan Kör, Enis Destan ve Kerem Şen'i de sıkıştırıldı. Bu isimler arasında formaya en yakın isim ise Taha. Stoper mevkisindeki son durum genç futbolcuyu her geçen gün formaya bir adım daha yaklaştırıyor.


 

Hüseyin'de sorun var, diğerleri belirsiz

Hüseyin Türkmen'in Giresunspor maçında sahadan çıkarken takım arkadaşı Puchacz'ın yüzüne dahi bakmadan soyunma odasının yolunu tutması camianın ve taraftarların tepkisini çekti. Maçın henüz ilk dakikalarında gördüğü kartın da etkisiyle fazla hata yapan Hüseyin'in oyundan çıkması sonrasında gösterdiği bu reaksiyon belki de Trabzon'daki kariyerini bitirdi. Zira kendisine talipler de var ve tescil döneminin son gününe kadar ayrılma ihtimali bulunuyor. Diğer yandan Galatasaray karşısına çift sol ayaklı stoperle çıkan Avcı bu durumu aslında pek tercih etmiyor. Zorunluluktan yaptığı hamle her ne kadar ona galibiyeti de getirse bir sağ ayaklı stoperi oyun planına dahil edebilir. Ahmetcan'ın performansı umut verici olup Denswil de rotasynda büyük önem taşısa da Taha öne çıkıyor. Deneyimli teknik direktörün üç isim arasından 18 yaşındaki oyuncusuna şans tanıyabilir.


taha altıkardeş trabzonspor
 


15 maça çıktı

Alt yapısından yetiştiği ve profesyonelliğe adım attığı Bursaspor'da bu sezon 15 karşılaşmaya çıkan Taha Altıkardeş 962 dakika sahada kaldı. Ayrıca U19 milli takımıyla da 2'si Avrupa Şampiyonası Elemeleri ve 4'ü hazırlık karşılaşması olmak üzere ülkesini temsil etme fırsatı yakaladı. Abdullah Avcı'nın gençlere verdiği önem nedeniyle Trabzonspor'u tercih eden Taha eğer forma bulursa hocasını mahcup etmemek adına sahada mücadele verecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.