Tek hedef Pouraliganji

Tek hedef Pouraliganji
Hosseini ve Toure ile stoper hattındaki takviyelerini yapan Trabzonspor bir ismi daha kadroya katmak istiyor. Bordo mavililer Morteza Pouraliganji konusundaki ısrarını sürdürüyor. İranlı yıldız ikinci kez Trabzon'a davet edildi.

Yeni sezona en az bir stoper, bir orta saha ve bulunması halinde bir de santrfor transfer etmek amacında olan Trabzonspor'da artık tüm yollar Pouraliganji'ye çıkıyor. Vahid Amiri ve Majid Hosseini'den sonra üçüncü İranlıya da imza attırmak isteyen bordo mavililer uzun süredir görüştüğü tecrübeli futbolcuyu daha önce şehre çağırmış ancak olumsuz cevap almıştı. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala tekrar şehre davet edilen Pouraliganji ile artık anlaşma sağlanması bekleniyor. Bilindiği üzere Cagliari maçından önce açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu görüşmelerin sürdüğünü ve görüşmelerin devam ettiğini belirtmişti.

Trabzonspor teknik heyetinin yanısıra izleme ekibinden de tam not alan Pouraliganji'nin transferinde artık son günlere geliniyor. Daha önce 750 bin euro üzerinden gerçekleşen görüşmelerde sonuç alamayan yönetim İranlı futbolcuya herhangi bir iyileştirme yapmayacak. Ancak Hosseini ve Amiri bu transferde koz olarak kullanılacak. Daha önce Brighton'ın da istediği iddia edilen tecrübeli isme zaman verildi.

Morteza Pouraliganji kimdir?
19 Nisan 1992 tarihinde Babil'de doğan Morteza Pouraliganji, futbol hayatına Naft Novin'de başlayıp burada profesyonel oldu. TJ Teda ile ilk yurt dışı deneyimini yaşayan 26 yaşındaki futbolcunun bir sonraki durağı ise Al Sadd'dı. İran'da gösterdiği performans sonrasında yıldızı parlayan tecrübeli futbolcunun bakalım yeni adresi neresi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.