Thijs Dallinga için Excelsior Rotterdam'dan açıklama

Thijs Dallinga için Excelsior Rotterdam'dan açıklama
Fenerbahçe'nin yeni sezondaki transfer ataklarından biri de Thijs Dallinga için gerçekleşecek. Hollanda 2. liginde forma giyen genç oyuncunun takıma kazandırılması için çaba harcanacak. Excelsior Rotterdam'ın Teknik Sorumlusu Nick Kersten, 21 yaşındaki futbolcu hakkında konuştu.

İsmail Kartal'ın ardından takıma yeni bir teknik direktör getirmeyi planlayan Fenerbahçe'de her senaryoya göre farklı planlar yaratılıyor. Diğer yandan transfer çalışmalarını da sürdüren sarı lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu'dan geç de olsa alınan tam verim nedeniyle rota Hollanda'ya çevrildi. Excelsior Rotterdam'da formasıyla sezon bitmeden 30'dan fazla gol atan Thijs Dallinga listeye eklendi. Genç oyuncu hakkında kulübünden açıklama geldi. Teknik Sorunlu Nick Kersten, gazetemize konuştu ve transferi değerlendirdi.


 

"İlgi çok yüksek"

Performansıyla Keuken Kampioen Divisie'yi sallayan Thijs Dallinga hakkında konuşan Kersten; "Kendisinin bu sezon sıra dışı bir istatistik ortaya koydu. Onun bu durumundan çok memnunuz. Bizi her geçen gün daha da fazla mutlu ediyor. Thijs için birkaç takımın ilgisi var ancak acele etmek istemiyoruz. Hem onun hem de kulübümüz için en doğru kararı vermeyi hedefliyoruz. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için de çok mutluyuz" dedi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.