Thomas Meunier'in uçağı nerede? TCSTO uçağı takip et

 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, bugün Trabzon'a geliyor. Kendisini taşıyacak uçak da havalandı. Peki, Thomas Meunier'in uçağı nerede? TCSTO uçağı takip etmek için gereken bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Transfer döneminde sessizliği ile zaman zaman taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, ilk bombasını patlatıyor. Jens Stryger Larsen'in ayrılığı sonrası sağ bekte sadece Mehmet Can Aydın ile mücadele veren bordo mavililerde Hüseyin Türkmen'in uzun süreli sakatlığı yeni arayışları beraberinde getirmişti. Youcef Atal'ın maaşında beklenen indirime gitmemesi üzerine gözler Thomas Meunier'e çevrildi ve Belçikalı oyuncu bugün Trabzon'da olacak. Peki, Thomas Meunier'in uçağı nerede? TCSTO uçağı takip etmek ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı, Nuri Şahin ile görüştü

Trabzonspor'da sağ bek pozisyonu için aranan isimlerden sonuç alınamayınca Thomas Meunier gündeme geldi. Sakatlıklarla boğuştuğu dönemin ardından formasına yeniden kavuşan deneyimli futbolcu, Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alabilmek adına düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istedi. Bu arada devreye giren bordo mavililer, kendisini ikna etmeyi başardı. Transfer sürevinde Abdullah Avcı da Antalyaspor'da çalışan Nuri Şahin ile telefon görüşmesi yaparak bilgiler aldı.

1.5 yıllık anlaşma

Yönetimin bir süredir görüştüğü Thomas Meunier ile 1.5 yıllık kontrat imzalayacağı öğrenildi. Ayrıca kendisine imza için 1.5-1.75 milyon euro civarında 1 yıllık ücret ve bu sezonun yarısı için de 800-900 bin euro ödenmesi bekleniyor.

gfpftbqwaaaov8x.jpg
Thomas Meunier'in uçağı

Thomas Meunier'in uçağı nerede? Takip et

Belçikalı futbolcunun bugün gelecek olması taraftarları da heyecanlandırdı ve uçağının durumu merak ediliyor. Flightradar üzerinden TCSTO kodu ile uçağı takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.