Thomas Meunier'in eşi Deborah Panzokou Meunier kimdir?

Thomas Meunier'in eşi Deborah Panzokou Meunier kimdir?
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da tescil döneminin bitmesine kısa bir süre kala birçok yıldız gündeme gelmeye devam ediyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da tescil döneminin bitmesine kısa bir süre kala birçok yıldız gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Dortmund’un Belçikalı yıldızı Thomas Meunier listeye dahil edildi. Deneyimli ismin eşi hakkında da araştırmalara yapılıyor. Peki, Thomas Meunier'in eşi Deborah Panzokou Meunier kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Beşiktaş’a yenilerek üçüncü sıradaki yerini kaybeden Trabzonspor’da transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Bordo mavililerde Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda yapılması beklenen hamleler için çok sayıda yıldız isim listeye ekleniyor. Youcef Atal konusunda ilerleme kaydedemeyen Fırtına’da Ukrayna ve Portekiz seferlerinden de boş dönüldü. 9 Şubat öncesi takımın eksik bölgelerinden sağ bek için Thomas Meunier konusunda adımlar atılıyor. Tecrübeli futbolcunun özel hayatına dair detaylar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Thomas Meunier'in eşi Deborah Panzokou Meunier kimdir? İşte detaylar…

Thomas Meunier'in eşi Deborah Panzokou Meunier kimdir?

Thomas Meunier ile evli olan Deborah Panzokou Meunier, 1995 tarihinde doğdu. 28 yaşında. 10 yıldan uzun bir süredir birlikteler. Lisede başlayan birliktelikleri evlilikle devam ediyor. Sicilya ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti kökenli Belçika vatandaşıdır. Evlendikleri yer gizli tutulsa da Bastogne’de evlendikleri bilinmektedir. Çiftin ilk çocuğu Landrys Meunier, 7 Kasım 2015'te dünyaya geldi. 13 Nisan 2018'de bir erkek çocuk daha doğdu. Çift, 2020 yılında üçüncü ve en küçük çocukları Tiany’i kucaklarını aldı.

Deborah Panzokou Meunier Instagram hesabı

Thomas Meunier’in eşi olarak gündeme gelen Deborah Panzokou Meunier, Instagram’da da oldukça aktif bir profil sergiliyor ve binlerce takipçisi bulunuyor. Şu anda 33 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. @d.borah adresinden listeniz ekleyebilirsiniz.

image-184441.jpg

image-2157692.jpg

image-6751543.jpg

image-9788082.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.