Trabzon yenilgisi sonrası Jorge Jesus'tan transfer talebi!

Trabzon yenilgisi sonrası Jorge Jesus'tan transfer talebi!
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-0 yenilerek liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Jorge Jesus ocak ayı için transfer istedi.

Cumarteis akşamı konuk olduğu Trabzonspor deplasmanında silik ve kötü bir futbol sergileyen Fenerbahçe eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Liderliği de Galatasaray'a kaptıran sarı lacivertlilerde gözler Jorge Jesus'a çevrilmişti. Özellikle oyuncu değişiklikleri ve formasyon konusunda tepkiler alan Portekizli teknik adam ocak ayı için harekete geçti. Daha önce istediği katkıyı alamadığı sol bek mevkisi takviye talep etti.


Kendini affettirebilir

Hafta sonundaki mağlubiyet sonrasında taraftarlarını üzen Fenerbahçe'nin kendisini affettirmek için önemli bir fırsat bulunuyor. Sıkışık fikstürde oluşan hafta içi mesaisinde Kanarya bu akşam Hatayspor'u evinde ağırlayacak. Son iç saha mücadelesinde Giresunspor'a yenilen Jorge Jesus'un öğrencileri 3 puanla sahadan ayrılmak amacında.

jorge jesus


 

Transfer istedi

Bu sezon Ezgjan Alioski'yi kiralayan Fenerbahçe'de sol bek mevkisinde birçok değişiklik yaşandı. Bu bölgede zaman zaman Ferdi Kadıoğlu ve bazen de Lincoln forma giydi. Trabzonspor mücadelesinde aksadığı iyice ortaya çıktı. İstikrar yakalanmaması üzerine Portekizli çalıştırıcı buraya takviye istedi.

nikolas dyhr


 

Antonio Dias ve Nikolas Dyhr

Yönetim Jesus'un raporu üzerine harekete geçti ve sol bek arayışına başladı. Daha önce de gündeme gelen ve Midtjylland'da forma giyen Nikolas Dyhr ile Santos'un yıldızı Rubenis Antonio Dias liste başı oldu. İki oyuncu hakkında ocak ayında harekete geçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.