Trabzonspor 5 Ekim Pazartesi transfer haberleri... Junuzovic, Plaza, Hosseini ve Campi

Trabzonspor 5 Ekim Pazartesi transfer haberleri... Junuzovic, Plaza, Hosseini ve Campi
Transfer tescil döneminin sona ermesine saatler kala Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Vitor Hugo ve Djaniny'i kadrosuna katan bordo mavililere bir isim daha imza atabilir. Ancak bunun için ise fesih gerekiyor. Trabzonspor 5 Ekim Pazartesi transfer haberlerini bu sayfada okuyabilirsiniz.

Koronavirüs sebebiyle ekim ayına sarkan transfer tescil dönemi bu akşam saat 00:00'da sona eriyor. Kulüpler aldıkları oyuncuların evraklarını bu saate kadar teslim ettikleri takdirde resmi maçlarda oynatabilecek. Dönem boyunca en hareketli kulüplerin başında gelen Trabzonspor'da da son gün de yine birbirinden flaş gelişmelere açık. Bordo mavililerde yapılan transferlere ek olarak bir isim daha kadroya katılabilir. Peki Trabzonspor'daki son transfer gelişmeleri ne? İşte detaylar...


İmza töreni yapılacak

Fırtına Al Ahli ile olan sözleşmesini fesheden Djaniny'i KAP'a bildirmişti. Dün de Palmeiras'tan bir buçuk aylık pazarlıklar sonucu getirilen Vitor Hugo şehre ayak bastı. İki futbolcuya birlikte imza töreni düzenleneceği ve şampiyonluk iddiasının bir kez daha vurgulanacağı belirtildi. Ayrıca bir futbolcu daha bu törene katılabilir. Trabzonspor son saalerde onun için de uğraşıyor.




Junuzovic bombası!

Daha önce Ersun Yanal döneminde gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Zlatko Junuzovic için girişimler hızlandırıldı. Fanatik ve Fotomaç'ta yer alan haberlere göre yönetim Avusturyalı futbolcuyu orta saha ile maestro eksiğini de tamamlamak ve tam bir takım yaratabilmek adına her şeyi yapıyor. Eğer anlaşma olursa bir futbolcunun da gönderilmesi gerekiyor. Çünkü henüz lisansı çıkarılmayan Vitor Hugo ve Djaniny ile birlikte 13 futbolcu kadroda yer alıyor. 15' yükselecek yabancı sayısının Trondsen'in sözleşmesinin dondurulması ile 14'e düşürülmesi bekleniyor. Ayrıca Junuzovic için bir ayrılık daha gerekiyor.




3 aday var!

Trabzonspor'un transfer döneminin son saatlerinde yaşadığı hareketlilikte gelecek kadar gidecek oyuncular da rol oynayacak. Vitor Hugo ile birlikte stoper sayısı bir kişi daha artan Karadeniz temsilcisinde Majid Hosseini ve Campi'nin yanısıra Djaniny ve Diabate takviyeleri ile hücumdaki seçenek sayısı daha da gerilere düşen Stiven Plaza yer alıyor. İranlı stoperin sözleşmesi sezon sonu bitecek. Bu sebeple fesih gerçekleşebilir. Kendisine resmi bir teklif yok. Hep ilgi seviyesinde kaldı. Gaston Campi üç isim arasında kalma oranı en yüksek oyuncu gibi gözüküyor. Sebepleri ise istenen tekliflerin alınmaması ve sol ayaklı olması. Plaza'nın ise kadrodaki durumu göz önüne alınarak fesih yapılması en muhtemel futbolcu olarak değerlendirilmesi söz konusu ancak oyuncu buna yanaşmıyor. Son gün içerisinde yaşanacak gelişmeler sezonu da etkileyecek gibi gözüküyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum