Trabzonspor'a Bundesliga'dan stoper önerisi! Aleksandar Dragovic kimdir?

Trabzonspor'a Bundesliga'dan stoper önerisi! Aleksandar Dragovic kimdir?
Stoper hattındaki randımanı sağlayamadığı için şampiyonlukta büyük bir yara alan ve kupayı da Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor'da harekat başladı. 5 stoperi bulunan bordo mavililer yeni isimler için düğmeye basarken Almanya'dan da Aleksandar Dragovic önerisi geldi. Peki Aleksandar Dragovic kimdir? İşte detaylar...

Fotomaç'ın haberine göre kadrosunda 5 stoper olmasına karşın savunmasının göbeğindeki sıkıntıyı bir türlü çözemeyen Trabzonspor, yeni sezonda bu mevkiye mutlaka takviye yapacak. Bordomavililere, Bayer Leverkusen formasını giyen Avusturyalı Aleksandar Dragovic'in önerildiği ortaya çıktı. 29 yaşında, 1.86 boyunda olan Dragovic'in bu sezon yeterince süre almaması nedeniyle ayrılmak istediği, menajerine 'Bana takım bul' dediği öğrenildi. Karadeniz devinin şimdilik cevap vermediği belirtildi..
 


Aleksandar Dragovic kimdir?

Aleksandar Dragović 6 Mart 1991 tarihinde Avusturya'nın Vien kentinde dünyaya gelmiştir. Aslen Sırbistanlıdır. Avusturya Wien'de kariyerine başlayan ve burada profesyonel olan deneyimli stoper 2010-2011 sezonunda Basel ile ilk yurt dışı transferine imza attı. Ardından Dinamo Kiev'in yolunu tuttu. 9 milyon euroluk bu transferin ardından Alman temsilcisi Leverkusen 18 milyon euro ödedi ve kendisini renklerine bağladı. 2017-2018 sezonunda Leicester City'e kiralık gönderildi. Bu sezon 24 maça çıktı ve 1530 dakika sahada kaldı. Avusturya Milli Takımı formasını da 80 maçta terletti. 1.86 boyundaki Dragovic'in kariyerinde 2 Ukrayna Ligi, 2 Ukrayna Kupası, 1 Ukrayna Süper Kupası, 4 İsviçre Ligi, 1 İsviçre Kupası ve 1 Avusturya Kupası zaferi bulunuyor.

Aleksandar Dragovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.