Trabzonspor'a İran savunması

Trabzonspor'a İran savunması
Trabzonspor Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çeken İran'ın iki stoperini bitirmek üzere. Bordo mavililer Majid Hosseini ile her konuda anlaştı. Morteza Pouraliganji ile ise görüşmeler sürüyor.

Fas, Portekiz ve İspanya'nın yer aldığı grupta iki dev ülkeye karşı ezilmeyen ve çok iyi bir defans uygulayan İran'ın iki stoperi Trabzonspor yolunda. Fas maçında Chesmi'nin sakatlanması sonrsında formayı alan 22 yaşındaki Majid Hosseini ile partneri Morteza Pouraliganji için tüm imkanlar seferberlik edildi. Hosseini'de futbolcu ile anlaşma sağlanması sonrasınd Esteghlal'le de son detayların görüşülmesi ve pürüzlerin giderilerek transferin tamamlanması bekleniyor. Morteza Pouraliganji'nin durumu ise biraz zorlu. Sözleşmesi biten 26 yaşındaki futbolcunun ücretsiz alınabilmesi bazı teklifleri de beraberinde getirdi ancak Trabzonspor'un geri adım atmaya niyeti yok. Bakary Kone'nin de alındığı düşünüldüğünde Trabzonspor üç stoper tercihini yabancıdan kullanacak.

majid hosseini

Majid Hosseini kimdir?
20 Haziran 1996 tarihinde Kerec'te dünyaya gelen Majid Hosseini, Saipa'da başladığı futbol hayatındaki ilk transferini Esteghlal'e yaptı ve sonrasında Rah Ahan'a kiralandı. Buradaki performansı sonrasında kulübüne geri dönen Hpsseini geçen sezon takımı ile 31 maça çıkıp 1 gol attı.

majid hosseini trabzonspor

İranlılar umutlu
Trabzonspor'un bu hafta kadrosuna katması beklenen Hosseini için vatandaşları bir hayli umutlu. Daha önce Türkiye'ye gelen ve başarısızlıklarla sonuçlanan İranlı oyuncuların kariyerlerinin aksine Hosseini için olumlu yorumlar yapılıyor. Golbezan isimli sosyal medya platformu Dünya Kupası sırasında yaptığı yayında Hosseini için A+ notunu bile verdi. Ayrıca Persian Football Forum'da görüşlerini dile getiren İranlılar da Hosseini için Trabzonspor'un büyük bir şans olduğunu belirtip kulüpten ayrılan futbolcuların büyük takımlara transfer olmasının kendisine de avantaj sağlayacağı yönünde fikir belirtti.

Morteza Pouraliganji trabzonspor

Morteza Pouraliganji kimdir?
19 Nisan 1992 tarihinde Babil'de doğan Morteza Pouraliganji, futbol hayatına Naft Novin'de başlayıp burada profesyonel oldu. TJ Teda ile ilk yurt dışı deneyimini yaşayan 26 yaşındaki futbolcunun bir sonraki durağı ise Al Sadd'dı. İran'da gösterdiği performans sonrasında yıldızı parlayan tecrübeli futbolcunun bakalım yeni adresi neresi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.