Trabzonspor acilen hoca arıyor! İşte yeni teknik direktör

Trabzonspor acilen hoca arıyor! İşte yeni teknik direktör
Dün akşam Ankaragücü'ne yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen Trabzonspor'da Orhan Ak görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ak'ın ardından göreve gelecek isim de merak konusu oldu ve bazı adaylar mevcut. Peki, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Detaylar ve son durum haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'e haftalar öncesinde havlu atan ve Avrupa'dan elenen Trabzonspor'un iddiasının bulunduğu tek organizasyon da dün Ankara'da sona erdi. Çeyrek finalde MKE Ankaragücü'ne 3-1 yenilen bordo mavililerde Abdullah Avcı sonrası göreve getirilen Orhan Ak'ın dün gece istifa etmesiyle birlikte Ertuğrul Doğan ve ekibinin kimi getireceği merakla bekleniyor. Peki, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Detaylar ve son durum haberimizde yer almaktadır.



İlk hoca ile başarı gelmedi

Trabzonspor'un 26 Mart'ta düzenlenen Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Ertuğrul Doğan, bordo mavililerin yeni başkanı olarak seçildi. Doğan'ın ilk tercih ettiği isim olarak göreve başlayan Orhan Ak ile yolculuk sadece 10 gün sürdü. Bu dönemde ligdeki Kayserispor maçından 4-3, kupada ise 3-1'lik iki yenilgi alındı. Taraftarlar ise genç teknik adamın çalıştırıcı olarak takımın başına getirilmesine tepki gösterdi.


 

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Trabzonspor'da gündemin 1 numaralı maddesi bu sorunun yanıtı oldu. Hafta sonunda Kasımpaşa ile oynanacak mücadeleye yeni hocası ile girmeyi planlayan bordo mavililerde 3 aday ön plana çıkıyor. Daha önce adı Doğan'ın adaylık sürecinde de geçen Vincenzo Montella. Bir başka isim ise İstanbulspor'u çalıştıran efsane isim Fatih Tekke. Son isim ise Beşiktaş sonrasında takım çalıştırmayan ve şu anda boşta olan Sergen Yalçın.


 

Sancak'tan Montella için set

İtalyan teknnik direktör hakkında basında çıkan iddialara yönelik açıklamalarda buluann Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak; "Lig devam ediyor. Montella, Trabzonspor ile anlaştı iddiaları çıkıyor. Böyle bir şey yok. Trabzonspor da yolda yürürken böyle bir nezaketsizlik yapmaz. İşin raconunu bilirler. Sezon sonunda sözleşmesi bitince talip olabilirler. Biz uzatmak isteriz ama olursa olur olmazsa olmaz. Biz iyi anlaştığımız herkesle yola devam etmek istiyoruz. Kendisi gitmek isterse yapacağımız bir şey yok. Jesus’tan sonra en pahalı hoca. Ben fedakârlık yaptım" ifadelerini kullanmıştı.


 

Fatih Tekke: Trabzonspor'da teknik direktör olmak isterim

Futbolculuk kariyerinde onlarca gol atıp kupalar kazandığı Trabzonspor ile ilgili olarak adının transfer listesinde yer aldığı iddiaları hakkında konuşan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke; "Sosyal medya ve televizyonda konuşuluyormuş ama takip etmedim. Trabzonspor'la ilgili gündem gayet normal. Duygularımızı ve düşüncelerimizi yenilememize gerek yok. Böyle bir gündem yok. Ben her zaman söyledim, Trabzonspor'a teknik direktör olarak dönme isteğim herkesin malumu ama şu anda İstanbulspor'da görevdeyim. Olumlu bakan herkese teşekkür ederim. Bu bir süreç. Şu an için böyle bir gündem yok." sözlerini sarf etmişti.


 

En yakın isim Sergen Yalçın

Trabzonspor'un listesinde bulunan ve imzaaya en yakın isim konumundaki isim Sergen Yalçın. Şu an herhangi bir takımla bağı olmayan ve serbest statü nedeniyle istediği kulüple görüşme hakkını elinde bulunduran Yalçın, Beşiktaş sornası herhani bir takım çalıştırmamıştı. Futbolculuğu döneminde bordo mavili formayı da terleten 50 yaşındaki teknik adamın Ertuğrul Doğan ve ekibi tarafından ilk sırada tutulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.