Trabzonspor - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 canlı izle

Trabzonspor - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 canlı izle
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş sezonun son derbisinde karşı karşıya gelecek. İki ekibin zorlu mücadelesi de milyonlarca kişi tarafından izlenmek isteniyor. Trabzonspor-Beşiktaş maçı bein Sports 1 canlı izle seçeneği haberimizde.

Ülkemizin en önemli kulüplerinden Trabzonspor ile Beşiktaş bri kez daha karşılaşacak ve tarihi rekabetleri için sahada olacak. Yarın Trabzon'da oynanacak mücadele öncesi iki ekip de hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Eksiklikler, sakatlıklar ve diğer son dakika haberleriyle geçen bir haftanın ardından alınacak puanlar da kritik önem taşıyor. Ligi 3. sırada tamamlamak isteyen iki ekibin karşılaşmasına dair detaylar haberimizde.

Kim 3. olacak?
33. hafta öncesinde Beşiktaş 62, Trabzonspor ise 57 puanda yer alıyor. Bordo mavililer eğer kazanırsa son haftaya 2 puan fark ve umutla girecek. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya yenilmesi halinde sezonu 3. tamamlama şansı bulunan bordo mavililer bu şansı sonuna kadar zorlamak istiyor. Siyah beyazlılar ise alacağı beraberlikle sezonu tamamlamak amacında.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 canlı izle
Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçlarından biri olarak gösterilen Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesi milyonlarca kişiyi de ekran başına çekecek. Taraflı tarafsız milyonlarca taraftarın izlemesi beklenen maç bein sports 1'den canlı yayınlanacak. İzlemek isteyenler internet üzerinde Digiturk Play ve Bein Connect tarafından takip edebilirler.

Hakem Aydınus
Beşiktaş maçına Fırat Aydınus atandı. Yarın akşam oynanacak mücadelede Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Süleyman Özay Üstlenecek. Dördüncü hakem ise Özgür Yankaya. Aydınus, ligde bu sezon Trabzonspor'un 4 maçında görev yaptı. Bordo-mavililer bu karşılaşmalarda Galatasaray'ı 4-0, Çaykur Rizespor'u 4-1, İM Kayserispor'u 4-2 mağlup ederken, ligin ilk haftasında Başakşehir'e 2-0 yenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.