Trabzonspor Birger Meling'i istiyor! Birger Meling kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Trabzonspor Birger Meling'i istiyor! Birger Meling kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yapan ve Gervinho ile Bruno Peres'i kadrosuna katan Trabzonspor birçok isimle daha görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavililer Sörloth ile başlayıp Trondsen ile devam eden Norveç akımını Birger Meling ile sürdürmek istiyor. Marlon ile yola devam etmeme kararı alan yönetim kuzey operasyonu için Fransa'ya çıkarma yapacak. Peki, Birger Meling kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gençlerbirliği'ni yenerek sezonu tamamlayan ve 3 puanla ligi noktalayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Ocak ayından bua yana adeta kaynayan kazandan çıkan ilk iki isim dün açıklandı. Fırtına Gervinho ve Bruno Peres ile anlaşmaya vardı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda ilerleyen yönetimin yeni hedeflerinden biri de Nimes forması giyen Birger Meling oldu. Daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen Norveçli futbolcu hakkında araştırmalar başladı.  Peki, Birger Meling kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

birger meling

Birger Meling kimdir?

Tam adı Birger Solberg Meling olan Norveçli futbolcu 17 Aralık 1994 tarihinde ülkesinin Stavanger kentinde doğdu. 26 yaşında. Futbola Viking FK alt yapısında başladı. Burada Middlesbrough'un U21 takımına transfer oldu. Stabaek ile ikinci Norveç kariyerinie başladı. Gösterdiği performans onu Rosenborg'a taşıdır. Kaldı süre boyunca göze çarpan futboluyla birlikte bu kez de Nimes Olympique'nin yolunu tuttu. Bu sezon 24 maça çıkıp 2 gol attı ve 3 de asist yaptı. Fransa öncesindeki kariyerinde istikrarlı bir görüntü ortaya koydu. Norveç Milli Takımı formasını ise 17 kez terletti. Daha önce adı Galatasaray ile anılan sol bek oyuncusu kariyerinde 2 Norveç Ligi, 1 Norveç Kupası ve 1 de Norveç Süper Kupası kazandı. Piyasa değeri 3 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.