Trabzonspor bombayı patlatıyor! Marc Bartra Trabzon yolunda

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Marc Bartra Trabzon yolunda
Edgar lé'nin sakatlığı sonrasında aylardır sağ stoper arayışında bulunan Trabzonspor, Kopenhag eşleşmesine sayılı günler kala bombayı patlatıyor. Bordo mavililer Marc Bartra ile büyük ölçüde anlaşırken İspanyol stoper bugün veya yarın kente gelebilir.

Dün Enis Bardhi'yi Trabzon'a getiren Trabzonspor'da transfer bıombaları devam ediyor. Bordo mavililer Kopenhag eşleşmesi öncesinde karşılaşacağı Hatayspor maçına bombaları patlatarak girmek amacında. Kuzey Makedonyalı oyuncunun ardından bugün de Marc Bartra'nın duyurulması bekleniyor. İspanyol stoper ile uzun süren pazarlıkların ardından el sıkışılmak üzere olduğu ve 4 milyon euro bonservisin yanı sıra kendisine de bonusların da yer aldığı kontratla yıllık 2 milyon euro seviyelerinde ücret ödenmesi bekleniyor.


Prensipte anlaşıldı

Süper Lig'de sezona İstanbulspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak Enis Bardhi'yi kadrosuna katarak orta sahasını güçlendiren bordo-mavililerde, stoper transferinde de sıcak saatler yaşanıyor. Trabzonspor bir süre önce gündemine aldığı İspanyol stoper Marc Bartra'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. A Spor'un haberine göre bordo-mavililer, tecrübeli stoperin transferi konusunda Real Betis ile prensip anlaşmasına vardı. Trabzonspor, oyuncuyla arasındaki son pürüzleri de giderip transferi resmen açıklamak istiyor.

 


Dünya devlerinde oynadı

Espanyol alt yapısından çıkmasının ardından Katalan devi Barcelona'ya geçen ve La Masia'nın yetiştirdiği cevherlerden biri olan Marc Bartra, 2016 yılında Dortmund'a transfer olmuş, 2018'de ise 10.5 milyon euroya ülkesinin takımlarından Real Betis ile ikinci La Liga kariyerine başlamıştı. 31 yaşındaki stoper 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 İspanya La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kupası ve 1 Almanya Kupası kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.