Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda - Satılan bilet sayısı ve 11'ler

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda - Satılan bilet sayısı ve 11'ler
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Türkiye'nin iki şampiyonunu karşı karşıya geliyor. Bir tarafta Trabzonspor diğer tarafta Bursaspor. Yeni hocalarıyla ivme kazanan ve herkesin alkışlarını alan iki ekibin mücadelesinden çıkacak olan sonuç merak ediliyor. Taraftarların da büyük ilgi gösterdiği karşılaşma öncesi kaç bilet satıldığı ve 11'ler de öğrenilmek isteniyor. Peki Trabzonspor - Bursaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Rıza Çalımbay ile çıktığı maçlarda sadece Yeni Maltyaspor'a yenilen ve ardından adetaya Fırtına'ya dönüşen Trabzonspor'un konuğu Le Guen ile çıkışa geçen Bursaspor. İki teknik adamın 15 yıl önceki karşılaşmasından Çalımbay tarih yazarak ayrılmış ve Le Guen'in Lyon'unu elemişti. Trabzonspor son iki maçında kalesini gole kapatırken Bursaspor geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilmişti. Bordo mavili tarftarlar da alınan skorların ardından belki de sezona yeniden tutunma maçı olarak gördükleri Bursaspor karşısında takımlarını desteklemek için Akyazı'ya adeta çıkarma yapacak. Çevre illerden ve Türkiye'nin birçok şehrinden karşılaşmaya giden taraftar görmek mümkün. Şu ana kadar satılan bilet sayısının ise 25 bini geçtiği öğrenildi.

Trabzonspor - Bursaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
İki büyük takımı karşı karşıya getirecek olan Trabzonspor - Bursaspor maçı 16 Aralık 2017 Cumartesi saat 19.30'da başlayacak. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetirken maç beINSPORTS1'den yayınlanacak. Karadeniz ekibinde zorlu maç öncesi Mustafa Akbaş ve Jan Durica’nın sakatlıkları bulunuyor. Stoperde son haftalarda sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı geçen Uğur Demirok ile Hubocan’ı oynatmayı planlıyor.

Trabzonspor muhtemel 11...
Trabzonspor’un Bursaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Onazi, Kucka, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür, N’Doye ve Burak Yılmaz, 11’i ile çıkması bekleniyor. Karadeniz ekibinde zorlu maç öncesi Uğur Demirok, Kucka, Burak Yılmaz, Bero, Yusuf Yazıcı, Pereira, Mustafa Akbaş, Olcay Şahan ve Onazi kart sınırında yer alıyor.

trabzonspor bursaspor

Trabzonspor ile Bursaspor 83. randevuda
İki takım arasında geride kalan 82 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 41-12 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 123 gol atarken kalesinde 66 gol gördü.

İç sahadaki maçlar
Karadeniz ekibi, iç sahadaki 41 karşılaşmada sadece 2 kez kaybetti. Bordo-mavililer,  2012-2013 sezonunda 1-0, geçen sezon da rakibinin ligde kalmayı başardığı son hafta maçında 2-1’lik skorla Bursaspor’a yenilmişti. Karadeniz ekibi, 26 karşılaşmadan galibiyetle, 13 maçtan da beraberlikle ayrıldı. İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor elde etti. Bordo-mavililer, 1988-1989 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda evinde 5-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.