Trabzonspor'da gündem Quaresma

Trabzonspor'da gündem Quaresma
Pazartesi akşamı evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Ricardo Quaresma konusundaki kararı merak ediliyor. Daha önce Visca'yı tanımadığı için Novak'a şans vermeyen tecrübeli çalıştırıcının tercihi henüz net değil.

Alanyaspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor'da Galatasaray'ın ardından büyük bir takımı daha yenmenin hesapları yapılıyor. Bordo mavililer Fenerbahçe ile de berabere kalarak evinde İstanbul devlerine kaybetmemişti. Geçen sezon kıran kırana geçen mücadelede rakibine 4-3 yenilen Fırtına bu kez şeytanın bacağını kırmak amacında.

Takımın en çok merak edilen bölgesi olarak sol bek göze çarpıyor. Burak'ın yokluğund Rodallega'nın ilk 11 çıkması beklenirken eski takımını tanımasından dolayı Olcay'a da forma şansı vermesi ihtimaller arasında. Yusuf Yazıcı yine yedek bekleyebilir.

Quaresma'nın karşısında kim olacak?
Fenerbahçe derbisinde oynadığı futbol, attığı 2 gol ve yaptığı ortalarla sarı lacivertlileri adeta sahadan silen Portekizlinin Trabzon'da aynı performansı sürdürmesi halinde takımın zor duruma düşeceğini düşünen herkes tecrübeli hocanın kararını tahmin etmeye çalışıyor. Sağ bekte görev yapmasına rağmen başarılı performansıyla dikkat çeken Kamil Ahmet'in Fenerbahçe maçındaki karnesi iyiydi. Henüz net bir efor ortaya koyamayan Novak'ın oynamama ihtimali yine mevcut ama Çek futbolcunun Quaresma karşısında olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.