Trabzonspor'da ilk imza atıldı!

Trabzonspor'da ilk imza atıldı!
Yeni yapılanması kapsamında gençlere yönelen Trabzonspor Muhammet Şengezer, Enes İlkin ve Tayyib Talha'dan sonra Onur Ergün'ü de listesine aldı. Bordo mavililer sözleşmesi sona eren futbolcuyla ön protokol imzaladı.

Trabzonspor ilk transferini İstanbulspor'dan yaptı. Bordo mavililerin yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu sonrasında takıma ilk katılacak isim merak edilirken bu futbolcunun Onur Ergün olduğu iddia edildi. Daha önce de  Karabükspor'dan Tayyib Talha, Bursaspor'dan Muhammet Şengezer ve Samsunspor'dan Enes İlkin ile ilgilenen Fırtına, İstanbulspor'un orta saha oyuncusu ile söz kesti ve protokol sözleşmesi imzaladı. Geçtiğimiz yıl sarı siyahlı formayla çıktığı 34 maçta 1 gol 2 asist üreten 25 yaşındaki oyuncunun yakın zamanda resmi kontrat imzalamasına kesin gözle bakılıyor.

ARAO İÇİN TEMAS
Orta sahada Onazi ve Kucka'nın ayrılma ihtimali karşısında gündeme alınan Willian Arao transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Flemengo taraftarları takımlarından gitmesini istedikleri Arao'ya Trabzonspor'un teklifini kabul etmesi için çağrıda bulunurken, bu durum bordo-mavili kulübün kafasını karıştırdı. Ancak oyuncuyu daha önce birçok kez izleyen ve olumlu raporlar alan Fırtına'nın bu transfer için yakında resmi girişimlerde bulunması bekleniyor. Willian için Brezilya kulübüne satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yapılacağı dile getirildi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.