Trabzonspor'da İranlıların haftası

Trabzonspor'da İranlıların haftası
Pazar günü Kayserispor'u yenip önceki gün de Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak avantajlı skoru eline geçiren Trabzonspor'da İranlı oyuncular haftaya damga vurdu.

Trabzonspor'da İranlı oyuncuların verdiği katkının mutluluğu yaşanıyor. İran'ın en önemli kulüpleri Persepolis ve Esteghlal'den transfer edilen Vahid Amiri ile Majid Hosseini attıkları gollerle takımlarının kritik anlarında imdadına yetiştiler.

İlk golleri!
Daha önce kupada bir gol sevinci yaşayan Vahid Amiri, hafta sonunda oynanan Kayserispor maçında sahaya girdikten 35 saniye sonra topla buluşup attığı çalım sonrası Lung'u mağlup ederen ligde ilk kez ağları havalandırmıştı. Majid Hosseini de Trabzonspor formasıyla daha önce Ankaragücü maçında yaptırdığı penaltıyla gerçekleştirdiği asistin üstüne Sivas Belediyespor karşısında attığı golle ilk kez mutluluk yaşadı.

Karakter oyuncusu Amiri
Uzun süre yedekte kalan, son dakikalarda oyuna girmesine rağmen sesini çıkarmadan işini yapan Amiri'nin gol sevincinde Ünal Karaman'a koşması takdir kazandı. 30 yaşındaki futbolcu isabetli bir transfer olduğunu bu yönüyle de göstermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.