Trabzonspor'da ocak ayı harekatı! Gönderilecek isimlerin durumu belli oldu

Trabzonspor'da ocak ayı harekatı! Gönderilecek isimlerin durumu belli oldu
Süper Lig'de art arda yaşanan kayıplarla zirvedeki puan farkını 9'a kadar indiren Trabzonspor'da sezonun geri kalanını iyi bir yerde tamamlamak adına adeta ilaç gibi görülen ocak ayı yaklaşıyor. 5 Ocak'ta başlayacak yeni tescil döneminde birçok ismi gönderip almak isteyen bordo mavililerde harekat giderek şekilleniyor. İşte detaylar...

Abdullah Avcı ile çıktığı 5 maçta 11 puan toplayarak adeta sezona yeniden başlayan Trabzonspor'da transfer dönemi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Bordo mavililerde bir yandan transfer edilecek isimlerle ilgili görüşmeler sürerken diğer yandan da gönderilmesi planlanan futbolcularınd urumu da belirleniyor. Özellikle yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşayan Fırtına'da birçok ayrılık yaşanabilir.


 

Raporunu hazırladı

Geride kalan haftda Bilal Başacıkoğlu, Stiven Plaza ve Fousseni Diabate'yi kadro dışı bırakan Abdullah Avcı, takımda görmek istediği oyuncular konusunda da yönetimle istişare içerisinde. Takıma doğrudan katkı sağlayabilecek oyuncuları buraya getirmek titizlikle çalışan deneyimli hocanın adresinin kuzey pazarı olabileceği yönünde güçlü doneler var. Bir taraftan da gidecek isimler de tek tek yazılıyor.


Kimileri transfer kimileri fesih

Bu sezon istenilen katkıları vermeyen Trabzonspor'da yeni transferlerden bazıları ile de yollar ayrılacak. Bu isimlerin başında kadro dışı bırakılan Plaza ve Diabate geliyor. Sakatlıktan kurtulmamasına rağmen kiralanan ve ilk 11'de çıktığı tek maçta da 45 dakika dayanabilen Ekvadorlu golcünün kiralık anlaşması fehsedilecek. Malili kanat ise ilk talibine verilecek ya da kiralanacak. Maliyetinin minmimuma indirilmesi için tüm kolaylıklar sağlanacak. Ancak onun da 1 milyon euroluk maaşı kulübün elini güçsüzleştirebilir. Majid Hosseini ve Gaston Campi ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. İki stoperin yerine yerli oyuncularla devam edilebilir. Baker'in performansına göre takımda kalıp kalmayacağı belli olacak. Keza Afobe'nin de. Djaniny'nin form bulması halinde yanına yapılacak takviyenin şekli de değişecek. Abdülkadir'in satışı sağ kanat transferini de gündeme getirebilir. Ayrıca Bilal için de fesih ya da satış yapılacak.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.