Trabzonspor'da Ronielson atağı! Ronielson Da Silva Barbosa kimdir?

Trabzonspor'da Ronielson atağı! Ronielson Da Silva Barbosa kimdir?
Yeni sezon çalışmalarına 1 Temmuz'da başlayacak olan Trabzonspor'da transferin en gözde ismi Ronielson Da Silva Barbosa oldu. Brezilyalı futbolcunun takıma katılması için yoğun çaba harcayan bordo mavililer sambacıya teklifini ulaştırdı. Peki Ronielson Da Silva Barbosa (Rony) kimdir? İşte detaylar...

Ünal Karaman ile yeni sezonda başarı kovalayacak olan Trabzonspor iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gözler özellikle yurt dışı transfere çevrilirken listeye giren isimlerin başında gelen Ronielson Da Silva Barbosa (Rony) için girişimler devam ediyor. Japonya 2. Ligi'nde oynayan Brezilyalıyı kadrosuna katmayı çok isteyen Fırtına, bonservis ödemeyeceği için tüm şartları zorluyor.

Slovenya'da yapılacak kampa kadar yetiştirilmesi beklenen 23 yaşındaki futbolcunun birden çok mevkide oynayabilmesi de bu transferi cazip kılıyor. Rony lakaplı Ronielson Da Silva Barbosa orta sahanın yanısıra sağ-sol kanat ve santraforda da görev yapabiliyor. Hücum varyasyonlarında önemli bir rol üstleneceğine inanılan Rony yeni Yattara olarak da lanse ediliyor.

Gelecek hafta bitebilir
Bonus niteliğinde bir imza parası ve 3 yıllık sözleşme karşılığında Ronielson'a senelik 700 bin euro öneren yönetimin gelecek hafta işi bitirmesi bekleniyor.

Ronielson Da Silva Barbosa rony trabzonspor

Ronielson Da Silva Barbosa (Rony) kimdir?
Magalhães Barata'da 11 Mayıs 1995 yılında dünyaya gelen Ronielson da Silva Barbosa, futbola Remo'da başladı. Cruzeiro'ya transfer olan sambacı Nautico'ya kiralandı. Ardından da 3.7 milyon euro karşılığında Albirex Niigata'nın yolunu tuttu. Albirex Niigata ile çıktığı 36 maçta 8 gol atıp 6 asist üreten sambacı milli takımda oynamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.