Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi için transfer harekatı başladı! İşte listedeki isimler...

Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi için transfer harekatı başladı! İşte listedeki isimler...
Süper Lig lideri Trabzonspor yıllar sonra katılmaya çok yaklaştığı Şampiyonlar Ligi için iddialı ve güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bordo mavililer ayrıca lig ve kupada da kendisini mutlu sona ulaştıracak isimleri tercih ederek başarılı yürüyüşünü sürdürmek amacında. Transferde en hareketli takımlardan biri olması beklenen Fırtına'nın listesi de birçok isim bulunuyor.

Koronavirüs sebebiyle ara verilen ligde oyuncularını hazır tutmanın yanısıra gelecek sezonun planlamasını da yapan Trabzonspor'un en önemli hususlarından biri maliyet. Gelecek sezondan itibaren Bankalar Birliği'ne ödeme yapmaya başlayacak olan Karadeniz temsilcisi yine yıllık maaş yükü az ancak yetenekli isimleri kadrosuna katabilmek için çalışacak. Transfer sezonu başlamadan yaşanan bu hareketlilik taraftarları da heyecanlandırdı. Peki hangi isimde son durum ne? Detaylar haberimizde.

Nedelev gündemden düşmedi
Trabzonspor'un devre arasında yoğun mesai haracaığı Todor Nedelev'in transferi daha önce forma giydiği Alman temsilcisi Mainz'in pay istemesinden dolayı çıkmaza girmişti. Bordo mavililerde yönetim Bulgar futbolcu ile kontağını hiç bırakmadı ve sürekli gelecek sezonu işaret etti. Sözleşmesinin son yılına girmesi sebebiyle daha da ucuz bir bonservisle alınabilecek olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için yaz aylarında yine girişim yapılacak. Nedelev bu sezon efbet Liga'da 22 maça çıktı ve 7 gol atıp 3 de asist yaptı.

Guelor Kanga'da en güçlü Trabzonspor
Bordo mavililer sezon başından bu yana izlediği ve devre arasında kulübünden istediği Kanga için de devrede. Fırtına'nın kurmayları Gabonlu futbolcu için en güçlü konumda bulunuyor. Çek basını da bu konuda birçok haberi manşetine taşıdı. Ancak Afrikalı yıldızın ülke içi ve dışından talipleri olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Doğukan sürprizi
Yerli kontenjanını da önemseyen bordo mavililer ülke içinden Doğukan Sinik ile de ilgilenmeye başladı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu için Antalyaspor ile görüşecek olan Trabzonspor'da gençlik akımı devam edecek. Karadeniz ekibi son dönemde birçok potansiyelli oyuncuyu kadrosuna katmıştı Doğukan bu sezon çıktığı 18 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

1. Lig'den iki stoper
Elinde Hosseini, Campi, Messias, Da Costa ve Hüseyin olan Trabzonspor'da iki stoper daha gündemde. İkisi de 1. Lig'den. Trabzonspor, Denizlispor'dan Oğuz Yılmaz, Altay'dan Cenk Özkaçar'ı istiyor. İki futbolcunun kulübüyle de kısa sürede temaslara başlanması bekleniyor. Bu sezonki performanslarıyla dikkat çeken iki isim de milli takıma göz kırpıyor.

Çilek: Mendy
Orta sahadaki yarayı kapatmak isteyen Trabzonspor'da en güçlü aday Nampalys Mendy. Leicester City ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız isim için Şampiyonlar Ligi faktörü ortyaa koyulacak. Udinese'nin de istediği Fransız yıldız aynı zamanda Bafetimbi Gomis'in kuzeni ve olumlu referanslar alabileceği bir kişi mevcut. Özellikle bu sezon Mikel sebebiyle büyük bir boşluk yaratılan orta saha mevkisine nokta atışı yapmak isteyen yönetimin ilk sırasında 27 yaşındaki oyuncu var.

Samba rüzgarı
Trabzonspor'un gündemine gelen son isim Davidson oldu. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Başakşehir ile çekişen bordo mavililerde sol kanat oyuncusu için girişimler olacak. Bu ilgi Nwakaeme'nin gidişi yönünde de değerlendiriliyor. Bu sezon Vitoria Guimaraes formasıyla 21 gole katkı veren sambacının transferinde neler yaşanacağı merak ediliyor. Menajeri de gazetemize yaptığı açıklamada Portekiz temsilcisinin 1.8-2 milyon euro bonservis istediğini duyurmuştu.

Gurbetçi arayışına devam
Yönetim Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da Türk futbolcuları taramaya devam ediyor. Başta Hollanda ve Almanya olmak üzere Belçika, Danimarka ve Fransa'da arayışlar sürüyor. Eğer uygun maliyetli ve yeteneğine inanılan bir isim olursa görüşmeler başlayacak.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.