Trabzonspor'da son dakika transfer haberleri - Gündemde hangi oyuncular var

Trabzonspor'da son dakika transfer haberleri - Gündemde hangi oyuncular var
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da artık sona gelindi. İki stoper ve bir de santrafor takviyesi yapmak için gayret gösteren bordo mavililerin gündemindeki isimler merak ediliyor.

Caleb Ekuban, Yusuf Sarı, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm, Nemanja Andjusic, Obi Mikel, Atakan Gündüz, Taha Tunç ve Salih Kavrazlı'yı kadrosuna katan Trabzonspor'da yen isimlerin transferi için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken piyasanın artmaması için de gizli tutulmaya çalışılıyor. Bordo mavililer büyük ölçüde tamamladığı alım kısmını artık 3 çilek ile taçlandırmak amacında. Mikel transferinde adeta ters köşe yapan Fırtına'nın hamleleri merak konusu haline geldi.

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan'ın "Bir santrafor ve iki stoper alacağız" açıklamasının ardından gözler takviyelere çevrildi. Zargo Toure'nin ayrılmasına kesin gözle bakılırken Senegalliden boşalacak kontenjana ve ek olarak getirilecek iki oyuncu için Gary Cahill ile Nikola Maras ön plana çıkıyor. Chelsea'de 6.5 sezon top koşturan İngiliz oyuncunun birlikte oynadığı dönemdeki Mikel'in transferde rol oynayabileceği ifade ediliyor. Maaşı konusunda önemli bir özveri göstermesi gereken Cahill'in İngiltere'den de taliplerinin olabileceği konuşuluyor. 33 yaşındaki futbolcu Londra ekibiyle 290 maça çıkıp 25 gol attı, 7 de asist yaptı. Sırp Maras için ise kulübünün direncinin kırılması bekleniyor. Bonservisi Chaves'te bulunan genç futbolcu için daha önce görüşme yaptığı da öğrenilen yönetimin ikinci hamleyi de yapması muhtemel. Maras geleceğe yatırım olarak da önemli bir isim.

Forvet İngiltere menşeli
Santrafor mevkisine yapacağı transferi sezonun kaderini belirleyecek isim olarak değerlendiren Fırtına işi şansa bırakmak ya da muallak bir isim almak istemiyor. Geniş çaplı bir tarama gerçekleştiren bordo mavililer rotayı İngiltere'ye çevirdi. Ada temsilcileri arasından olmasa bile İngiltere'de uzun süre forma giyen bir oyuncunun transfer edilebileceği konuşuluyor. Ayrıca Arap ülkelerinden de birkaç isim Fırtına ile anıldı. El Arabi, Marcus Berg ve Wilfried Bony için çeşitli iddialar var. Fırtına düşük ihtimal de olsa santrafora ikinci bir transfer gerçekleştirebilir. Düşük maaşlı ve alternatif olacak bir isim takıma kazandırılabilir.

Amiri'ye talip var
Sezon başında Perspolis'ten transfer edilen Vahid Amiri ile artık yollar ayrılmak üzere. Tractor'ün istediği İranlı futbolcuya Katar ekiplerinin de ilgisi mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.