Trabzonspor'da transfer hareketliliği başlıyor: Savunmaya operasyon!

Trabzonspor'da transfer hareketliliği başlıyor: Savunmaya operasyon!
Abdullah Avcı'nın gelişi sonrası iki maçını da kazanan Trabzonspor'da en etkili performansa imza atan isimler Vitor Hugo ve Edgar Ié'ydi. Savunmada kuş uçurtmayan iki yıldızın performansı göz kamaştırırken bordo mavililer gol de yemedi. Ancak rotasyon konusundaki rota belirlenmek üzere çalışmalar başlayacak.

Eddie Newton ile başlayan yeni sezonda işlerin istediği gibi gitmediği  Trabzonspor'da göreve Abdullah Avcı getirilmişti. Deneyimli teknik adam yatpığı basın toplantısında savunmanın önemine vurgu yaparak çok daha iyi yerlere gelmeleri gerektiğini belirterek takımını da bu yöndeki hazırlıkları ile ekstra çalıştırmıştı. Ve mesai sonuç verdi. Bordo mavililer ilk iki maçında BB Erzurumspor ve MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenerken kalesini de gole kapattı. Defansın merkezinde bulunan Edgar Ié ile birlikte Vitor Hugo da herkesin takdirini kazandı. Ancak iki ismin arkasında herhangi bir olumsuzluk karşısında oynayabilecek futbolcu konusunda belirsizlikler var. Majid Hosseini ve Gaston Campi'nin sözleşmesinin bitecek olması yeni bir süreci de beraberinde getirecek. Hüseyin Türkmen ise koronavirüs sonrasında istenen seviyeye gelmedi. Ayrıca Marlon'un alternatifi olarak bir transfer daha yapılabilir.


İlk hedef 6 numara!

Trabzonspor Mikel'den sonra bir türlü boşluğunu dolduramadığı 6 numara pozisyonuna takviye için de mesaisini sürdürüyor. Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği transferle ilgili olarak birçok isim listede. 5 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan transfer tescil döneminde istediği ismi kadrosuna katmak amacında olan yönetim aynı anda stoper operasyonunu da yürütecek. Majid Hosseini ve Gaston Campi için gelecek tekliflere göre aksiyon alacak bordo mavililerde eğer istenen seviyede bir futbolcu bulunursa son ayları kalan oyunculardan biri de gönderilebilir.

trabzonspor vitor hugo edgar ie

trabzonspor vitor hugo edgar ie

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.