Trabzonspor'da transfer operasyonu başladı! Abdullah Avcı 6 futbolcunun adını verdi...

Trabzonspor'da transfer operasyonu başladı! Abdullah Avcı 6 futbolcunun adını verdi...
Sivasspor ile berabere kalan ve 2 puan kaybeden Trabzonspor'da yeni sezon için hazırlıklar sürüyor. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, takımda görmek istediği isimleri belirledi ve raporunu yönetime sundu. Süper Lig ve Fransa'dan toplam 6 isim deneyimli çalıştırıcının lisesinde bulunuyor.

Yeni sezında şampiyonluk mcüadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da transfer hareketliliği başladı. Rotasını bir kez daha Süper Lig olarak belirleyen Abdullah Avcı listesini de yönetime sundu. Raporda yer alan bilgilere göre oldukça aktif bir yaz dönemi geçirmesi beklenen Fırtına'ya getirilecek iismler de şimdiden merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gündeme gelen oyuncular için yönetim kıran kırana pazarlık gerçekleştirecek. Avcı'ya güvenen Trabzonspor kurmaylarının almak adına çaba göstereceği isimler belli oldu.


Edin Visca: Abdullah Avcı ile senelerce top oynayan Boşnak yıldız artık yol ayrımında. Uzun süreli kontratı bulunmasına rağmen takımda geleceği olacağını düşünmüyor. Bu sebeple en ciddi talip Trabzonspor. Eldeki koz da çok büyük.


Fode Koita: Sezon sonu kontratı bitecek olan Gineli futbolcu için menajeri ile temas sağlandı. 1 milyon euroya yakın bir yıllık önerildi. Büyük olasaılıkla seneye Trabzonspor forması giyecek.


Umut Meraş: Milli takımın sol beki olan Umut için de Abdullah Avcı olumlu görüş bildirdi. Caner'in formsuzluğu sonrası oyuna giren Umut'un potansiyelini de göz önünde bulunduran yönetim Le Havre ile pazarlık masasına oturacak.


Kenan Karaman: Almanya'da oynayan milli golcünün Koita gibi kontratı bitiyor. Talibi de çok ancak kendisi oynamak istediği bir yere gitmek istiyor. Menajeri Ersin Akan ile dolaylı yoldan temaslar başladı.


Salih Uçan: Koita ve Kenan fibi kontratı yaz aylarında bitecek Alanyaspor'un yıldızı için nabız yoklanacak. Başka takımlar da talip ancak Trabzonspor'da üstleneceği misyon konusunda kendisinin ikna edilmesi ve imza attırılması bekleniyor.


Yusuf Erdoğan: Trabzonspor alt yapısından yetiştitkten sonra Bursaspor ve Kasımpaşa formaları giyen Yusuf Erdoğan eski kulübüne tekrar dönebilir. Bunda da çok istekli. Performansıyla bu sezon dikkat çeken sol ve sağ kanat oyuncusu iki bölgeyi de yedekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.