Trabzonspor'da üç ayrılık! Karar Hüseyin Çimşir'de

Trabzonspor'da üç ayrılık! Karar Hüseyin Çimşir'de
Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililerde gelecek oyuncular kadar gidecek futbolcular da belirlenmeye başladı. Karar Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'de.

Karadeniz temsilcisinde transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken gelecek oyuncular için girişimler başladı. Sıra ise gidecek futbolcuların belirlenmesinde.  Fırtına, sezon ortasında kadrosuna kattığı üç isimle yollarını ayırabilir. Ancak yine de karar Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'de.

Badou Ndiaye: Stoke City'den Osmanlıspor ve Galatasaray performanslarına inanılarak kiralandı. Kış döneminin en çok ses getiren transferi olan Ndiaye beklentileri karşılayamadı. Çıktığı 13 maçta 1 gol atıp 4 de asist yaptı. Ancak bonservisinin yüksek olması nedeniyle bu transfere sıcak bakılmıyor. 30 yaşına da gelen Ndiaye için 6.5 milyon euro (şampiyon olunması halinde 7.5 milyon euro) verilmesi beklenmiyor.

Manoel Messias: Brezilya'dan kiralanan Sambacı henüz kadroya giremedi. Yarım sezon için de 400 bin alan Messias'ın opsiyonu kullanılırsa bir milyon 250 bin euro kazanması söz konusu. Trabzonspor bu ücreti neredeyse Hüseyin, Campi ve Hosseini'ye veriyor.

Bilal Başacıkoğlu: Trabzonlu futbolcu kulüpte kalmak istiyor ancak fazla forma şansı bulamadı. Onun da ilk sezondaki sözleşmesinde düşük bir ücret vardı. Opsiyonunun devreye girmesi halinde ise toplamda 4 milyon 750 bin lira kazanacak. Trabzonspor'un bu ücreti ödeyip ödemeyeceği de Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in raporuna bağlı. Bilal sadece 18 dakika sahada kaldı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.