Trabzonspor'dan flaş transfer! Gemileri yaktı geliyor...

Trabzonspor'dan flaş transfer! Gemileri yaktı geliyor...
Gelecek sezon orta saha mevkisine yıldız bir isim almayı planlayan Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin Şampiyonlar Ligi'nde oynaması sebebiyle birçok isim gündeme gelirken en flaş olanı ise Josef De Souza. Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Suudi Arabistan'dan ayrılmak için adeta gemileri yaktı.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer gelişmeleri de hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha önce Fenerbahçe forması giyen ve önemli performansa imza atan Brezilyalı yıldız, geçen sezon 12 milyon euroya Suudi Arabistan'ın ünlü ekiplerinden Al Ahli'ye transfer olmuştu. Ancak beklemediği bir tablo ile karşlaşan sambacının maaşı ödenmedi. Alacağı olan 1.5 milyon euroyu peşin isteyen Josef De Souza eğer bu gerçekleşmezse sözleşmesini feshedeceğini yönetime bildirdi.

Mikel'den sonra forma onun
Suudi ekibinin yöneticileri her ne kadar gayret gösterip ikna etmeye çalışsalar da Josef geri adım atmadı. Yıldız oyuncu 15 gün içerisinde parasını istediğini ve alamaması durumunda da bonservisini eline alacağını bildirdi. Toplamdaki maaşını isteyen Brezilyalı önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilir. Çünkü bu durum Trabzonspor yönetimini de heyecanlandırdı. Mikel'in boşluğunu Josef ile doldurmayı planlayan Bordo-Mavililer, sözleşme feshi durumunda direkt olarak tecrübeli oyuncuyla temasa geçecek.Hatırlanacağı üzere Souza daha önce Fırtına'nın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Türkiye'ye dönmek istiyor
Nisan ayında yayıncı kuruluş Beinsports'a röportaj veren 31 yaşındaki oyuncu, Türkiye'ye dönmek istediğini açıklamıştı. Yıldız orta saha, "Sözleşmem bittiği zaman Türkiye'ye dönmek ve o atmosferi bir kez daha hissetmek istiyorum. Oradaki eksiğimi tamamlamak ve kupa kazanmak istiyorum. Türk futbolunun tarihinde kupa kazanarak yer etmeyi hedefliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

39 maça çıktı
Al Ahli ile sözleşme imzaladıktan sonra Cidde ekibinin formasını 39 kez giyen orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol atıp 6 da asist yaptı. Brezilyalının transfer iddiaları Suudi Arabistan'daki taraftalar tarafından da endişe ile takip ediliyor. Çümkü Josef takımın önemli bir parçasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.