Trabzonspor'dan Limnios bombası! Dimtrios Limnios kimdir?

Trabzonspor'dan Limnios bombası! Dimtrios Limnios kimdir?
Transferde hareketli günler geçiren ve gelecek sezonun planlamasına yönelik isimleri belirleyen Trabzonspor'un gündemine giren futbolcu Dimitrios Limnios oldu. Peki Dimtrios Limnios kimdir? İşte detaylar...

Bordo mavililer her geçen gün yeni bir ismi daha transfer hedefine eklemeye devam ediyor. Daha önce Josip Misic ile adı anılan  Fırtına'nın hedefinde bu kez Dimitrios Limnios olduğu öne sürüldü. Sağ kanatta forma giyen Brezilya asıllı futbolcu bu sezon gösterdiği performansla izleme ekibinin radarına girdi. 21 yaşındaki oyuncu diğer yandan santrafor mevkisinde de oynayabiliyor. Peki Dimtrios Limnios kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Nwakaeme ile menajerlik şirketi aynı

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Limnios ile Tony Nwakaeme'nin temsil haklarını elinde bulunduran LIAN Sports, yönetimle bir kez daha pazarlık masasına oturacak. Karadeniz Gazetesi'nden Mehmet Karagöz'ün haberine göre PAOK'a 1 milyon euro vermeyi planlayan Karadeniz temsilcisinin geleceğe yönelik bir yatırım olarak gördüğü genç oyuncu için limitlerini zorlayabileceği de gelen bilgiler arasında.

dimitrios limnios


Dimtrios Limnios kimdir?

27 Mayıs 1998 tarihinde Yunanistan'ın Volos kentinde dünyaya gelen Dimitrios Limnios futbola Atromitos altyapısında başladı. 2014 yılında da profesyınel sözleşmeye imza attı. 2017'de PAOK Saloniki'ye 900 bin euro karşılığında transfer oldu. 21 yaşındaki hücum oyuncusu 1.78 cm boyunda. Sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada 6 gol atıp 6 da asist yaptı. Siyah beyazlı kulüple 1 lig 2 de kupa şampiyonluğu kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.