Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten donmadan link

Trabzonspor  Denizlispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten donmadan link
Abdullah Avcı ile gösterdiği değişim ile son haftalarda adeta fırtına gibi esen Trabzonspor, kupa zaferi ve derbi galibiyeti sonrasında evinde de 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Bordo mavililer bu sezon kötü bir dönemden geçen Yukatel Denizlispor ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Bu maçı da kazanarak hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde avantajlı konuma geçmek isteyen Fırtına, şampiyonluk potasında yer almak ve bu mücadelede sonuna kadar gitmeyi amaçlıyor. Karşılaşma mil

Abdullah Avcı ile gösterdiği değişim ile son haftalarda adeta fırtına gibi esen Trabzonspor, kupa zaferi ve derbi galibiyeti sonrasında evinde de 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Bordo mavililer bu sezon kötü bir dönemden geçen Yukatel Denizlispor ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Bu maçı da kazanarak hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde avantajlı konuma geçmek isteyen Fırtına, şampiyonluk potasında yer almak ve bu mücadelede sonuna kadar gitmeyi amaçlıyor. Karşılaşma milyonlarca taraftar tarafından da ilgiyle izlenecek ve araştırmalar da başladı. 4 Şubat 2021 Perşembe oynanacak Trabzonspor  Denizlispor maçı canlı izle seçenekleri ile karşınızdayız. Bein Sports 1 internetten donmadan link alternatifleri de haberimizde.
 


Trabzonspor Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak Trabzonspor - Yukatel Denizlispor maçını internetten web tarayıcısıyla izlemenin tek alternatifi bulunmaktadır. Bilindiği üzere Digiturk platformunda bulunan Bein Sports'a üyelik ücretli olarak gerçekleştirilmektedir. İster kendi takımınızı ister Süper Lig paketlerini alabilir ve mücadeleyi seyredebilirsiniz. Bein Sports'un maçları izleme platformu Bein Connect'e www.beinconnect.com.tr üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Mücadele 19:00'da başlayacak ve Bein Sports 1'den yayınlanacak.



 

Trabzonspor Denizlispor maçı öncesi OPTA verileri

Denizlispor'u Süper Lig'de üç maçtır yenemeyen Trabzonspor (1B 2M), lig tarihinde rakibine karşı en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.
Trabzonspor'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Denizlispor (1M), daha önceki altı karşılaşmayı gol atamadan kaybetmişti.
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, daha uzun bir seriyi en son Şubat 2020'de yakalamıştı (beş maç).
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı bütün deplasman maçlarında gol yiyen Denizlispor (25), dış sahada gole kapama yapamayan üç takımdan biri konumunda (Kasımpaşa ve BB Erzurumspor ile birlikte).
2020/21 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ilk 15 dakikalarında gol atamayan iki takımdan biri Trabzonspor (BB Erzurumspor ile birlikte); bu bölümde en fazla gol yiyen iki ekipten biri ise Denizlispor (6; Antalyaspor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu, Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban (6 golle 11 puan).
Anthony Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 3 asist).
Trabzonspor'a karşı forma giydiği ilk dört Süper Lig maçının üçünde fileleri havalandıran Hugo Rodallega (4 gol), daha sonraki iki karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.
Bu sezon Denizlispor formasıyla Süper Lig'de en fazla asist yapan isim olan Angelo Sagal (5), bu gol paslarının dördünü deplasmanda verdi.
Denizlispor'a rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kazanan Abdullah Avcı, daha önceki dört karşılaşmanın üçünü kaybetmişti (1G).


 

Trabzonspor Denizlispor muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Berat Özdemir, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny.

Denizlispor: Cenk Gönen, Tiago Lopes, Mustafa Yumlu, Muhammet Özkal, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Sagal, Murawski, Recep Niyaz, Mesanovic, Rodallega.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.