Trabzonspor Marek Hamsik ile görüşmelere başladı! Taraftar yine iş başında...

Trabzonspor Marek Hamsik ile görüşmelere başladı! Taraftar yine iş başında...
Gervinho ve Bruno Peres'e imza attırarak transfer bombalarını patlatan Trabzonspor hız kesmiyor. Bordo mavililer Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda gerçekleştireceğini gündeme aldığı Marek Hamsik ile görüşmelere başladı. Taraftarlar da Slovak oyuncunun sosyal medya hesaplarına yoğun baskıda bulunuyor.

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturabilmek için kolları sıvayan Trabzonspor dün akşam saatlerinde Gervinho ve Bruno Peres'e Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katıldığı bir imza töreni düzenledi. Ardından da sosyal medya hesaplarından çok beğenilen tanıtımlar paylaşıldı. Diğer yandan yeni oyuncular için de çalışmalar sürüyor. İki yıldızdan sonra kimin imza atacağı daha fazla heyecana neden olurken İtalya menşeli bir isim daha gündeme geldi. İsveç'te forma giyen Slovak oyuncu Marek Hamsik için gelen öneri değerlendirilmeye alındı ve görüşmeler dün itibarıyla başladı.


Sözleşmesi ağustosta bitiyor

Efsane olarak ayrıldığı Napoli'den Çin'e giden Marek Hamsik'in buradaki macerası istediği gibi gitmedi ve transfer sezonunun açık olduğu yerlerden İsveç'e geçiş yaptı. IFK Göteborg ile kontrat imzalayan Slovak yıldızın ağustosta serbest kalma hakkı bulunuyor. Ancak yönetim kendisini yetiştirebilmek adına çalışmalara başladı. Burada İsveç temsilcisinin tavrı da çok önemli. Yıllık 1-1.5 milyon euro seviyesine ikna edilmeye çalışılacak deneyimli orta saha ili merkezdeki sorunun sona ermesi bekleniyor.


alexander sörloth lena selnes


 

Taraftar görev başında

Marek Hamsik'in adı Trabzonspor taraftarını da heyecanlandırdı. Sörloth'un sıcak tutulması konusunda büyük bir organizasyona imza atan bordo mavililer, Norveçli oyuncunun sosyal medya hesaplarına adeta bombardıman gerçekleştirmiş ve bununla  da yetinmeyerek sevgilisi Lena Selnes'in profiline etkileşim yağdırmıştı. Aynı durum 33 yaaşındaki futbılcu için de geçerli. Hamsik de taraftarın kendsine olan ilgisi karşısında boş değil. Daha önce Napoli'de de oynamıştı ve şehir takımı kültürünü en iyi yaşayanlardan biri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.