Trabzonspor Medipol Başakşehir canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Trabzonspor Medipol Başakşehir canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'in zirvesinde 52 puanla yer alan iki takımın mücadelesinde Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir FK kozlarını paylaşıyor. Fırtına karşılaşmadan galip ayrılarak hem puanını 55'e çıkarmak hem taraftarına liderliği perçinlemenin müjdesini vermek hem de şampiyonluk için büyük bir adım atmak istiyor. Başakşehir ise daha önce senelerce az seyirciye oynamanın verdiği avantajla Crivelli'nin yokluğuna rağmen Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Mücadele binlerce taraftar ve yarıştak

Süper Lig'in zirvesinde 52 puanla yer alan iki takımın mücadelesinde Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir FK kozlarını paylaşıyor. Fırtına karşılaşmadan galip ayrılarak hem puanını 55'e çıkarmak hem taraftarına liderliği perçinlemenin müjdesini vermek hem de şampiyonluk için büyük bir adım atmak istiyor. Başakşehir ise daha önce senelerce az seyirciye oynamanın verdiği avantajla Crivelli'nin yokluğuna rağmen Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Mücadele binlerce taraftar ve yarıştaki diğer takımların destekçileri tarafından da ilgiyle izlenecek. Trabzonspor Medipol Başakşehir canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde yer alıyor.

 


Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Trabzonspor


Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Trabzonspor'un (4B 5M), son beş sezonda en az iki kez karşılaşıp mağlup edemediği tek takım Boz Baykuşlar.
Son iki sezondur Trabzonspor deplasmanında çıktığı Süper Lig maçlarını kazanan Başakşehir, rakibine konuk olduğu daha önceki dokuz sezonda sadece bir galibiyet alabilmişti (4B 4M).
Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanan ve rakip filelere toplam 21 gol gönderen Trabzonspor, sezonun ilk sekiz iç saha karşılaşmasında dört galibiyet alabilmişti (toplam 15 gol).
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Başakşehir, bu sezon dış sahada üst üste üç galibiyet alamadı.
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında ilk golü atan iki takım Trabzonspor (20) ve Başakşehir (19). Başakşehir bu karşılaşmaların %74'ünü kazanırken (14G 4B 1M), bordo mavili ekibini açılış golünü kaydettiği maçlarda galibiyet oranı %60 (12G 6B 2M).
2019/20 Süper Lig sezonunda en kısa süre geride oynayan takım olan Başakşehir (109 dakika), son 16 haftada sadece kaybettiği Fenerbahçe karşılaşmasında skor dezavantajına yakalandı.
Anthony Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de çıktığı son dört iç saha maçında altı gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 2 asist).
Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın Süper Lig kariyerinde Başakşehir'den (iki maçta altı gol) daha fazla gol yediği tek takım Kasımpaşa (dört maçta sekiz gol).
Başakşehir forması giyen Demba Ba, Süper Lig'de çıktığı son dokuz maçta 12 gole doğrudan katkı sağladı (8 gol & 4 asist).
Edin Visca, Trabzonspor'a karşı forma giydiği son beş Süper Lig maçında birer gole katkı sağladı (2 gol & 3 asist).

Başakşehir


Trabzonspor - Medipol Başakşehir muhtemel 11'ler

Trabzonspor. Uğurcan Çakır. Pereira. Da Costa. Campi. Novak. Sosa. Mikel. Ndiaye. Abdülkadir Ömür. Nwakaeme. Sörloth.

Başakşehir. Mert. Caiçara. Skrtel. Ponck. Clichy. Mahmut. Aleksic. İrfan Can. Visca. Demba Ba. Gulbrandsen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.