Trabzonspor Novak'ı bitiriyor!

Trabzonspor Novak'ı bitiriyor!
Trabzonspor sol bek sorununu Danimarka'dan yapacağı transferle çözüyor. Bordo mavili yönetim bir süredir ilgilendiği Filip Novak ile kesin anlaşırken sıra kulübüne geldi. Bonservis ve ödeme planlamalarında anlaşılıp kiralama yolu kabul edilirse transfer gerçekleşecek.

Mas'ın Boca Juniors'a gitmesi sonrasında sol bek takviyesi için birçok alternatif isim belirleyen ve adeta çıkarma yapan Trabzonspor Novak ile anlaşma sağladı. Çekyalı futbolcu Türkiye kariyeri için geri sayıma başlarken artık top kulübünde. Bordo mavili yönetim Mali Fair Play sebebiyle önce kiralama anlaşması sonrasında bonservisini almak üzerine sözleşme yapacak. Sosa'daki durum Novak'ta da geçerli olacak. Eğer bu plan kabul edilirse transfer bitecek.

Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği sol bek Filip Novak için kulübü FC Midtjylland henüz ikna edilemedi. Oyuncuyla birçok konuda anlaşılmasına rağmen kulübüyle alakalı sorunları çözemeyen bordo- mavililerde Başkan Muharrem Usta'nın yurt dışına çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Midtjylland ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu için Karadeniz ekibi önce 1 milyon euro önermiş, kabul edilmeyince de rakamı 1.5 milyon euro'ya çıkarmıştı.

Gelmek istiyor
Novak, menajeri aracılığı ile Trabzonspor'a "Gelmek istiyorum ama bu iş bir an önce neticelenmeli. Durumumun netleşmesini istiyorum" haberi göndermişti. Novak transferine son şeklini vermek isteyen Başkan Usta'nın daha sonra kanat takviyesi için belirlenen isimlerle temasa geçmesi bekleniyor. Kariyeri boyunca toplam 271 maça çıkan Novak, 39 gol attı, 17 de asist yaptı. Sadece bir kez kırmızı kart gördü.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.