Trabzonspor transfer gündemi - 8 Ocak Çarşamba

Trabzonspor transfer gündemi - 8 Ocak Çarşamba
İkinci yarıda şampiyonluk mücadelesi vermek için uğraşan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavili taraftarlar da sabırsızlıkla takıma katılacak oyuncuları bekliyor. Trabzonspor'un 8 Ocak Çarşamba transfer gündemi haberimizde yer alıyor.

Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Çimşir'i getiren Trabzonspor, ikinci yarı kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Bordo mavililer bugün saat 14:30'da Bursaspor ile de bir hazırlık maçı oynayacak. Ancak gündem yoğunluklu olarak trasnfer. Özellikle taraftarların bir an önce alınmasını istediği stoper konusundaki gelişmeler merak ediliyor. Son dakika Trabzonspor transfer haberleri ile karşınızdayız.

 


Trabzonspor'a stoper gelecek mi?
Bordo mavililer Ivanildo Fernandes, Gaston Campi, Majid Hosseini ve  Hüseyin Türkmen'den oluşan stoper hattına transfer düşünüyor ancak bir oyuncunun ayrılması gerekiyor. Bu ismin büyük ihtimalle Ivanildo olması bekleniyor ancak şu anda şartlar oluşmuş değil. Sporting Lizbon ile bir anlaşma sağlanır ve Portekizli oyuncu giderse takviye yapılabilir. Birçok defans oyuncusu için araştırma yapılıyor.

majid hosseini

 




Todor Nedelev transferi ne durumda?
A Spor ve Fotomaç muhabiri Yunsu Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor Bulgar futbolcu için kulübüyle masaya oturdu ancak bordo mavililerin potansiyelini bilen ve Nedelev'i yüksek bonservisle satabileceğini düşünen menajerler trannsfere dahil oldu. 27 yaşındaki oyuncunun yetki belgesi ile gelen temsilciler transferin önünü tıkadı. Kulübü de 100 bin euroluk kiralama bedelini 500 bine çıkardı. Bordo mavililer Nedelev'e; 'Sorununu hallet, biz seni almaya hazırız' dedi.

Botev Plovdiv 16 Ocak'ta kamp için Antalya'ya gelecek.

todor nedelev
 



Trabzonspor Sekidika ile ilgilendi mi?
Transfer sezonunun başından bu yana Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı anılan Jesse Sekidika için resmi bir girişim olup olmadığı merak ediliyordu. Bordo mavililer uzun bir süredir izlediği Nijeryalı futbolcu için olumlu rapor verdi ancak daha iyi bir kanat oyuncusu için arayışını sürdürdü. Eğer eldekiler olmazsa Jesse Sekidika'ya yönelme kararı alındı. Afrikalı futbolcu Galatasaray'a imza atabilir.

jesse sekidika

 


Jose Sosa ve Filip Novak sözleşme imzalayacak mı?
Trabzonspor iki oyuncu ile de yola devam etmek istiyor. Görüşmeler uzun süredir devam ediyor ve yönetim iki futbolcunun menajerine de son teklifini yaptı. "Eğer daha iyi bir teklif alacağınıza inanıyorsanız da size süre" dedi. Ancak hem Sosa hem de Novak takımda kalmaktan yana. Bu kulübün elini güçlendiriyor.

jose sosa filip novak

 



Majid Hosseini'ye teklif var mı?
Uzun süredir Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Majid Hosseini'nin bu transfer döneminde takımdan ayrılacağı ve iyi teklifler olduğu iddiaları basında yer almıştı. Ancak Trabzonspor'a şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok. Sadece manejerlerin yoklaması üzerinden öneriler var. Kulübün İranlı futbolcu için en az 4-5 milyon euro isteyeceği öngörülüyor.

Majid Hosseini

 


Takımdan ayrılacak futbolcular var mı?
Listenin en başında gösterilen Ogenyi Onazi için ikinci Trabzonspor kariyeri açılıyor. Nijeryalı futbolcu maliyeti sebebiyle gönderilmeyecek ve adeta yeni bir döneme başlayacak. Eğer form tutar ve düzenli oynayabilirse sözleşmesi de uzatılacak. Avdijaj'ın ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Fıratcan Üzüm'ün kiralık gönderilmesi gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.