Trabzonspor transferde büyük oynuyor: Ethan Ampadu

Trabzonspor transferde büyük oynuyor: Ethan Ampadu
Gelecek sezonun trasnfer planlamasını yapmayı sürdüren Trabzonspor'da stoper rotasyonu için Chelsea'nin genç yıldızı Ethan Ampadu listeye alındı. Gallerli futbolcu için Eddie Newton da aracı olacak. Bordo mavililer eğer onay çıkarsa satın alma opsiyonu ile birlikte genç futbolcuyu kiralamak istiyor.

Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer hız kesmiyor. Bordo mavililer kritik süreçte dahi yeni oyuncuların takıma kazandırılmasında çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi hem izleme ekibinin hem de Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in raporu doğrultusunda girişimlere de başlayacak. O isimlerden biri de Ethan Ampadu oldu. Bonservisi Chelsea'de olan Gallerli için Eddie Newton da elini taşın altına koyacak.

Her ne kaar akıbeti bilinmese de Süper Lig için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da futbolcuların söz konusu dönemden en az hasarla atlatılması için yoğun bir mesai harcayam yönetim transferde de önemli isimlerini listesine ekliyor. Devre arasında Chelsea'den transfer edilen Eddie Newton, Londra ekibinde kiralık oyunculardan sorumluydu. Burada yüksek değerdeli futbolcuların hangi takıma gideceklerinden ve gittikleri takımlardaki performanslarının takibiyle mavi beyazlılara yön veriyordu. Daha önce de alt yapıda çalışan Newton, Ethan Ampadu'yu önerdi.

Leipzig’de kiralık oynuyor
17 yaşında Chelsea altyapısına transfer edilen 2000 doğumlu stoper, bu sezon RB Leipzig’e kiralandı. Alman ekibinde 7 maça çıkan Galli futbolcu, lig bitiminde Chelsea’ye geri dönecek. Sadece savunma göbeğinde değil, ön liberoda da oynayabilen Ampadu ismine teknik direktör Hüseyin Çimşir ve yönetim onay verirse, görüşmeler başlayacak. 1.82 boyundaki Ampadu, Galler Milli Takımı’nın formasını da 9 kez terletti. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.