Trabzonspor transferde sona yaklaştı! Bir imza daha gelebilir... Salı günü bir transfer daha açıklanacak

Trabzonspor transferde sona yaklaştı! Bir imza daha gelebilir... Salı günü bir transfer daha açıklanacak
Türkiye Süper Ligi'nde ve Avrupa Konferans Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililerin gündeminde yer almaya devam eden Birger Meling için görüşmeler olumlu ilerlerken bir transfer de açıklanmak üzere bekleniyor.

Gervinho ve Bruno Peres ile sözleşme imzalayarak transfer dönemini açan Trabzonspor'da operasyon sürüyor. İki yıldızın ardından eksik mevkileri doldurabilmek adına yoğun mesai harcayan Fırtına'nın gündemindeki en sıcak isim Birger Meling. Trondsen'in bu bölgede oynayabilmesi sebebiyle Meling takviyesine onay veren Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda başlayan görüşmeler ilk etapta olumsuz gidiyordu ancak Nimes'in küme düşmesi her şeyi değiştirdi. Oyuncunun kontratı bulunmasına rağmen 2. ligde oynamak istememesi ibreyi Fırtına'ya çevirdi. 


Direnç kırıldı

Daha önce 3-4 milyon euro üzerinden açılan pazarlık kapısının bu direnç karşısında daha da düşmesi ve Trabzınspor'un istediği seviyeye gelmesi bekleniyor. Limit sebebiyle satın alma kiralama yöntemi ile de alınması hedeflenen Meling için şartlar zorlanacak. Eğer başarılı olunamazsa bonservis üzerinden anlaşma yoluna gidilecek. Sol bek oyuncusunun tavrı imza tarihinin öne çekilmesinde katkı sunacak. 26 yaşındaki Norveçli bu sezon 24 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

birger meling


Koita gün sayıyor

Trabzonspor'un sezon başından bu yana ilgilendiği Koita artık deyimi yerindeyse gün sayıyor. Gineli yıldız mayıs ayı sonunda bitecek olan kontratının ardından resmen bordo mavili formayı giyecek. Deneyimli forvetin 1 Haziran'da duyurulması bekleniyor. Sörloth için de görüşmeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.