Trabzonspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Maç nasıl izlenir?

Trabzonspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Maç nasıl izlenir?
Deprem felaketi nedeniyle ara verilen Süper Lig'de futbol topu yeniden yeşil sahalardaki yerini aldı ve birbirinden iddialı takımların rekabeti yine nefes kesecek. Yeni haftanın en çekişmeli maçlarından biri Trabzon'da oynanacak. Trabzonspor evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Peki, Trabzonspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Maç nasıl izlenir? Yayın bilgilerine dair tüm detaylar ve maç öncesi son detaylar haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de meşin çimlerle buluşmaya başladı ve erteleme karşılaşmalarının ardından artık normal fikstürle futbol heyecanı devam edecek. Geride kalan sezonu şampiyon tamamladıktan sonra bu yıl istediği sonuçları elde edemeyen ve ara öncesinde Galatasaray'a yenilerek lige havlu atan Trabzonspor, Ümraniyespor'u ağırlayacak. İlk yarıdaki karşılaşmayı 1-0 kazanan bordo mavililer, Trabzon'da uzun süredir devam eden yenilmezliğine bir rakip daha eklemek amacında. Abdullah Avcı ve öğrencileri sahaya 3 puan için çıkarken İstanbul temsilcisi ise deplasmandan en az beraberlikle dönmeyi hedefliyor. İki ekibin kırana geçmesi beklenen mücadelesini izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Trabzonspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Maç nasıl izlenir? Yayın bilgilerine dair tüm detaylar ve maç öncesi son detaylar haberimizde yer almaktadır.



Trabzonspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 23'üncü hafta mücadelesine sahne olacak Trabzonspor Ümraniyespır maçı 4 Mart 2023 Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Akyazı Stadı'nda oynanacak kritik mücadele televizyonda beIN SPORTS 1 ve internette TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Trabzonspor Ümraniyespor maçı nasıl izlenir?

Bir nebze de olsa moral bulmak isteyen Trabzonspor'un, küme düşme hattındaki Ümraniyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayı izlemenin farklı yolları bulunmaktadır. Televizyonunuza kuracağınız decoderin yanı sıra işletim sistemli cihazınıza TOD TV uygulamanızı indirip bilgilerinizi girebilirsiniz. Böylelikle karşılaşmayı takip edebilirsiniz. TOD TV diğer yandan telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden de çalışmaktadır.


 

Trabzonspor Ümraniyespor maçını yayınlayacak kanallar listesi

Binlerce kişinin tribünde yer alarak takip edeceği Trabzonspor Ümrnaiyespor maçı yurt dışından da izlenebilecek. Ülkemizde beINSPORTS 1 ve BeinConnect ile TOD TV'den yayınlanacak karşılaşma aşağıdaki ülkelerde de canlı yayınlanacak.

  • Kanada    beIN SPORTS CONNECT Canada
  • Rusya    Телеканал Футбол
  • Türkiye    beIN CONNECT Turkey, beIN Sports 1 Turkey
  • Ukrayna    MEGOGO Football 2
  • Amerika Birleşik Devletleri    beIN SPORTS CONNECT


Trabzonspor Ümraniyespor arasındaki maçlar

Pazar günü kozlarını paylaşacak Trabzonspor ile Ümraniyespor 5'inci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 4 defa birbirlerine rakip olan iki takım arasında en çok kazanan Trabzonspor oldu. Bordo mavililer 2 kez galip gelirken İstanbul temsilcisi ise 1  kez bordo mavilileri yenebildi.5 Şubat 2019 tarihinde Türkiye Kupası'nda oynanan maç ise 0-0 berabere bitti.

Trabzonspor Ümraniyespor maçının kadroları

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Larsen, Abdülkadir, Doğucan, Siopis, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok.

Ümraniyespor: Orkun - Mustafa Glumac Epureanu - Gheorge Mrsic Oğuz Onur - Geraldo Umut Sekidika

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.