Trabzonspor'un İstanbul fırtınası!

Trabzonspor'un İstanbul fırtınası!
Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek puanını 25'e çıkaran ve üst sıralar için umutlanan Trabzonspor'un İstanbul takımlarına karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Bordo mavililer Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldiği son 10 maçta sadece bir kez yenildi.

ŞAMPİYONLUĞU ilk defa İstanbul dışına taşıyarak Türk futbolunda ayrı bir yere sahip olan Trabzonspor, her yıl olduğu gibi bu sezon da İstanbul takımlarına karşı olan duruşunu sürdürdü. Bordo-mavililer yeni sezonun ilk yarısında İstanbul'un 5 kulübü olan Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray'a yenilmezken, 2017'de bu takımlarla oynadığı 10 maçta sadeci 1 mağlubiyet aldı. Fırtına, geçtiğimiz sezonla birlikte 2017'de İstanbul'un 5 ekibiyle yaptığı 10 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik aldı; 1 kez de mağlup oldu.

KARTAL'A 4-3 YENİLDİ
Bordo-mavili takım, bu müsabakalarda 18 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Karadeniz ekibi, tek mağlubiyetini ise Beşiktaş ile sahasında oynadığı mücadeleyi 4-3 kaybederek almıştı. Trabzon, son olarak ligin 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0'la geçerek yakaladığı çıkışını sürdürdü..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.