Trabzonspor'un istediği futbolcuya "Türkiye'ye gel" tavsiyesi

Trabzonspor'un istediği futbolcuya "Türkiye'ye gel" tavsiyesi
Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan lider Trabzonspor'un listesinde bulunan Marvelous Nakamba'ya Türkiye'ye gel çağrısı yapıldı. Zimbabveli oyuncu hakkında iki isim açıklamada bulundu.

Trabzonspor koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de gelecek sezonun planlaması kapsamında transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Listeye dahil edilen Zimbabveli Marcelous Nakamba için Yeni Malatyaspor forması giyen Hadebe ile daha önce ülkemizde uzun süre oynayan Norman Mapeza tavsiyelerde bulundu.

All Africa’ya konuşan Teenage Hadebe, ''Trabzonspor; Sörloth gibi Sosa gibi dünya yıldızları olan bir takım. Türkiye Liginin zirvesinde, şampiyon olacak gibi duruyor. Marvellous, Premier Lig’de oynadı. Şampiyonlar Liginde oynamak için Trabzonspor’a gelebilir'' dedi.

Zimbabve Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Norman Mapeza ise, ''Trabzonspor, Türkiye Ligi için önemli bir takım. Süper Lig, Premier Lig değil belki ama Championship’in de üzerinde'' dedi.

Marvelous Nakamba Trabzonspor
 

Marvelous Nakamba kimdir?

19 Ocak 1994 tarihinde ülkesinin Hwange şehrinde doğan Nakamba futbola Bantu'da başladı. Burada gösterdiği performansla kısa sürede Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti ve ilk yurt dışı transferini AS Nancy-Lorraine'ye yaptı. 2014 yılı yazında Vitesse'ye imza atan 26 yaşındaki futbolcu 3 milyon euro bedelle FC Brugge tarafından satın alındı. Sezon başında da 13 milyon euro karşılığında Premier Lig'in yolunu tuttu.  Bu sezon 26 maça çıktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.