Trabzonspor'un istediği Salah Mohsen'e dünya devi talip oldu!

Trabzonspor'un istediği Salah Mohsen'e dünya devi talip oldu!
Trabzonspor’un Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak için izlediği isimlerden biri olan Salah Mohsen elden kaçıyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibinin bir süre gözlem altına aldığı Salah Mohsen’e bir dünya devi talip oldu. Bu sezon 18 maçta 7 gol atıp 2 asist yapan genç futbolcu Mısır Milli Takımı ile de Dünya Kupası’na gitmenin hayallerini kuruyor.

Mısır Ligi’nde beşinci sırada bulunan ENPPI’nin genç takımından A takımın yolunu tutan Mohsen için kulübün Sportif Direktörü Abdel-Nasser Mohamed de yaptığı açıklamada kendisini isteyen Kahire devi Al-Ahly’e gidişine izin vermeyeceklerini dile getirmişti. Genç futbolcuyu Avrupa’ya hazırladıklarını da aktaran Mohamed, Mohsen’i daha parlak bir kariyerin beklediğini de açıklamıştı.

Dünya yıldızının yerine düşünüyorlar
Bu gelişmelerin ardından Mohsen’i bir dünya devinin daha izlediği ortaya çıktı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un bir süredir Mısırlı oyuncuyu takibe aldığı ve takımın son iki maçına gözlemci gönderdiği öğrenildi. Sarı siyahlıların Pierre Emerick Aubameyang ile yollarını ayırmak istediği biliniyor. Muhtemelen Arsenal’e transferi gerçekleşecek olan oyuncunun yerine bir başka Afrikalı Mohsen alternatif olarak düşünülüyor. Mohsen kanat oyuncusu olduğu gibi santrfor mevkisinde de görev yapabiliyor.

Mohsen'e Avusturya liginden de bir takımın talip olduğu yönündeki haberler Mısır basınında yer alıyor.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.