Trabzonspor'un solu uçacak! İki isimle temaslar başladı

Trabzonspor'un solu uçacak! İki isimle temaslar başladı
Şampiyon Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sol bekte Puchacz ile yola devam etmeyen bordo mavililerde sözleşmesini Nwakaeme'nin yerleri iki yıldızla doldurulacak. Gündemde Trezeguet ile Alioski var.

Transferde Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda ilerleyen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Tescil döneminin başlamasına 1 haftalık süre kalmasına rağmen birçok isim gündeme geliyor ve görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bunların bazıları kulüpler düzeyinde ilerlerken kimisi de menajerler seviyesinde sürüyor. Sol kanatta revizyon yapacak olan bordo mavililerde iki isim ön plana çıkıyor. Biri geçtiğimiz sezon da ilgilenilen ancak imza attırılamayan Alioski ile Kasımpaşa ve Başakşehir kariyerlerinde iyi izler bırakan Trezeguet.



Kontratları sezon sonunda bitiyor

Fırtına'nın renklerine bağlamak istediği Mısırlı Trezeguet ile Kuzey Makedonyalı Alioski'nin sözleşmeleri başlayacak sezonun sonunda bitecek. Maliyeti en aşağı ve uygun seviyeye çekmeyi hedefleyen yönetimin kısa sürede resmi görüşmelere başlaması bekleniyor. Özellikle Trezeguet'in menajeri Christian Emilie'nin oyuncusunu Türkiye'de tutma isteği biliniyor. Afrikalı oyuncu Başakşehir'de geride kalan sezonda yaptıklarıyla adından söz ettirmeyi başamıştı. Şampiyonlar Ligi faktörüyle de Trabzonspor bir adım önde gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.