Trabzonspor'un yeni golcüsü Daniel Sturridge'ye teklif yağdı!

Trabzonspor'un yeni golcüsü Daniel Sturridge'ye teklif yağdı!
Trabzonspor bir aydan uzun bir süredir transferi için uğraştığı Daniel Sturridge'yi Türkiye'ye getirdi. Bordo mavililerin dünyaca ünlü golcü için verdiği mücadeleyi İngiliz gazeteleri verdiği kulüp sayısı ile gözler önüne serdi.

Manchester City, Chelsea ve Liverpool gibi büyük takımların formalarını giydikten sonra sezon sonunda biten sözleşmesiyle serbest konuma düşen Daniel Sturridge ile görüşmelere başlayan Trabzonspor mutlu sona ulaştı. Dün akşam saatlerinde annesi ile birlikte Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü İngiliz golcü, son görüşmeleri yaptı. Bugün KAP bildirimi yapılması bekleniyor.

İngiliz basınının da büyük igli gösterdiği 29 yaşındaki santraforun Trabzonspor'a kazandırılması ise hiç kolay olmadı. Ülkenin en büyük gazetelerinden The Sun, Daniel Sturridge'nin 13 takımdan teklif aldığını okuyucularına aktardı.

Daniel Sturridge kimdir?
Aston Villa ve Manchester City altyapısında yetiştikten sonra Manchester ekibinin A Takıma yükselen ve ardından Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki santrfor, 2013'te Liverpool'un yolunu tutmuştu. Bolton, West Bromwich Albion gibi ekiplerde kiralık olarak da top koşturan Sturridge, ocak ayında muhtemel transferiyle ilgili kardeşine bilgi vererek bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 6 hafta men cezasına çarptırılmış, cezasının 4 haftası ise ertelenmişti. Liverpool formasıyla 160 maça çıkan Sturridge, söz konusu bu karşılaşmalarda 67 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.