Trabzonspor'un yeni sol beki Fransa'dan

Trabzonspor'un yeni sol beki Fransa'dan
Emmanuel Mas'ı Boca Juniors'a satan Trabzonspor'da Arjantinlinin boşluğunu doldurmak için çalışmalar başladı. Türkiye'den üç alternatif belirleyen bordo mavililer yurt dışından da birçok futbolcunun peşinde. Son isim ise Saint Etienne'li Cheikh M'Bengue.

Bu transfer döneminde fazla harcama yapamayacak olan ve eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Trabzonspor'da sol bek için girişimler devam ediyor. Bordo maviiler Antalyaspor'dan Sakıb, Bursaspor'dan Aziz Behich ve Akhisar'dan Ömer'i listesine aldı. Ayrıca Fransa'dan gelen iddialara göre Saint Etienne'de forma giyen Senegalli oyuncu Cheikh M'Bengue için son pazarlıkların yapıldığı öne sürüldü.

511 dakika oynadı
29 yaşındaki Cheikh M'Bengue, bu sezon Fransa Ligue 1'de sadece 6 maçta şans bulurken, 1 kez de kupada görev yaptı. Toplamda 511 dakika oyunda kaldı. Senegalli futbolcunun, sürekli oynayamadığı için Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı bildirildi. 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli sol bekin kulübüyle anlaşılması halinde transferinin bitirileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.