Trabzonspor'un yeni stoperi geliyor!

Trabzonspor'un yeni stoperi geliyor!
Savunma hattına yapacağı transferler konusunda girişimlerini sürdüren Trabzonspor'da ilk isim bitiyor. Bordo mavililer bir süredir gündeminde bulunan ve kulübü Porto ile görüşmelerini sürdürdüğü Osorio'yu Türkiye'ye getirecek.

Portekiz basını yazdı... Trabzonspor, Osorio transferinde sona yaklaştı. 26 yaşındaki stoper kiralık olarak geliyor. Karadeniz temsilcisi orta saha ve stopere takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin gündemindeki isimlerden biri de Yordan Osorio. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor, 26 yaşındaki savunma oyuncusu için Porto'ya satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu. Portekiz kulübünün de bu öneriye sıcak yaklaştığı kaydedildi.

OYUNCU İSTİYOR
Yordan Osorio, Trabzonspor'un kendisine olan ilgisine baştan beri sıcak yaklaşıyor. 26 yaşındaki Venezuelalı futbolcu, Karadeniz ekibiyle Porto'nun anlaşmasını bekliyor. Portekiz basınına göre bu görüşmeler kısa süre içinde olumlu şekilde sonuçlanacak ve Osorio, Trabzonspor'un yolunu tutacak. Böylece Fırtına sol bek Marlon'dan sonra savunmaya ikinci takviyesini yapmış olacak. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.